• [ Arkiv ]
  • - Intressant o lärorikt!

    DATUM: 2012-02-06 KLOCKSLAG: 14:20:32

    img_9844 (MMS)

    Intressant o lärorikt!


    - dålig karaktär

    DATUM: 2012-02-01 KLOCKSLAG: 20:44:42
    Jag har sedan ett par veckor tillbax ändrat min kost. Jag har lyckats ganska bra, jag äter mer, jag äter bättre och känner redan skillnad på min kropp.

    Men ibland............vissa dagar...........så har jag så dålig karaktär. Idag va en sådan. Har svårt att hitta energi på jobbet, och då blir det lätt att jag åker dit. Rusta ligger nära, de har choklad och idag så kunde jag inte låta bli att köpa.


    - trött på torr vinterhud

    DATUM: 2012-02-01 KLOCKSLAG: 20:09:58
    Det här vädret är inte så bra för huden. Mina händer är torra, extremt torra. Även mitt ansikte känner av torrheten. Men jag har hittat det perfekta botemedlet. Aloe Vera såklart! Propoliskrämen! Den är superbra. Jag använder den som nattkräm, och jag använder den som handkräm. Den är perfekt, innehåller inget vatten som torkar ut. Innehåller även vitamin A och E som är bra för hudens spänst.

    Har ni inte testat den innan, gör det!!

    Jag har den, bara att höra av sig ;)


    - skjuts till jobb av västtrafik

    DATUM: 2012-02-01 KLOCKSLAG: 20:03:09
    Idag tog jag en annan buss än jag brukar, den hade ändhållplats 2 hållplatser innan min. Jag hoppade av bussen, började kolla i appen när nästa buss skulle gå. Då kliver busschauffören ut och frågar vart jag ska någonstans. Jag säger vart jag jobbar och han erbjuder mig skjuts dit för han ska ändå det hållet för att vända bussen. Vilken lyx!

    Ibland gillar jag västtrafik ;)

    RSS 2.0