• [ Arkiv ]
  • - till plingeling

    DATUM: 2008-12-31 KLOCKSLAG: 16:51:30

    Såhär använder vissa personer presenterna han får *s*

    - snart kväller

    DATUM: 2008-12-31 KLOCKSLAG: 16:47:29

    Hemma och försöker ta det lugnt en stund. Försöker även hitta nyårshumöret, vet inte riktigt vart det tagit vägen. Hittade inget i stan idag, inte i någon butik eller på Burger King *haha*

    Men jag hittar det väl någonstans i gömmorna, om inte annat så i botten på flaskan lite senare ikväll.

    Ha en trevlig kväll alla!


    - ändrade planer

    DATUM: 2008-12-31 KLOCKSLAG: 09:41:11
    Som ni kanske förstått blev det inget Åre över nyår. Av diverse anledningar bestämde jag mig för att inte åka. Jag tänkte fira med syrran, JJ och barnen istället. Men fick oväntat besök av Mackan, som dök upp igår. Vi började med en kvällsmat på Jensens igår *mumsfillibabba*.

    Idag blir det shoppingtur i stan, sen blir det mat och gemenskap hos syrran ikväll. Om min huvudvärk lyckas försvinna vill säg, för jag vaknade med ett tungt huvud. Jag vet varför den är där och jag orkar inte berätta, Men håll tummarna om att det lyckas försvinna så jag kan få fira nyår i lugn och ro.

    Hoppas ni har en bra dag och jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR och EN GOD FORTSÄTTNING
    ♥ 

    - det snöar

    DATUM: 2008-12-29 KLOCKSLAG: 23:18:44

    Var precis ute i tvättstugan för att hämta det sista. Det snöar, stora fina flingor. Älskar när det snöar så fint, när det lägger sig och marken blir alldeles vit. Hoppas bara att det får ligga kvar tills imorgon =)


    - strax

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 22:18:46
    strax är det sovdax för min del. Jobb måndag och tisdag innan det är två dagars ledighet igen. Ser fram emot det!

    Sov gott alla där ute, för det ska jag göra

    - mellandagsrea

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 21:38:37
    Igår handlade jag på rean. Det blev ett par nya baggyjeans eftersom de gamla börjar bli rätt uppslitna. Tyvärr va de inte på rea, men gillade dem supermycket så de fick följa med mig hem. Stövlarna va på rea, och jag hade presentkort, så de kostade inte många kronor =) Köpte mig även en ny klocka, en stor fin herrklocka. Men den får jag gå tillbaka med för att få länken kortad, alldeles för stor för min handled juh.


    - pengar i fickan

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 21:17:22
    Satte in en annons på blocket, mina bokhyllor skulle bort. Fick de sålda nästan meddetsamma. Fick 400 spänn för två bokhyllor som jag haft i över 10 år. En bra affär tyckte jag =)

    - ...

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 20:57:42


    Visst är den söt!
    Vill ha!!


    - så liten o söt

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 18:00:02
    Sitter hemma hos syrran nu, firar Thoms födelsedag. Testar syrrans nya dator som hon fick i julklapp. Den är så liten o söt. Vill oxå ha!!

    - nyårslöften

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 10:37:58

    Jag brukar inte ge nyårslöften, men i år är det dax. Jag måste börja tänka på mig själv och genom att avge ett par nyårslöften kanske jag klarar det. Det första är ett som jag brukar säg bara för att jag ska ha ett, det är ett jag inte har några som helst problem att hålla. De andra är för att jag ska må bättre;

    1. Jag ska inte börja röka.
    2. Jag ska försöka att inte analysera och tänka så mycket när något händer, utan försöka acceptera och gå vidare.
    3. Jag ska sluta att boka upp all min tid. Jag måste hinna med att andas och stressa ner mellan varven.
    4. Jag ska motionera oftare.

    Det var väl allt. Jag ska försöka att hålla mina löften, ett av dem klarar jag utan problem. De andra kommer jag oxå klara, men det kommer krävas en del uppoffringar.

    Vad har ni för nyårslöften??


    - morrn

    DATUM: 2008-12-28 KLOCKSLAG: 09:59:21
    Vaknade och va på dåligt humör! *suck*

    - ledig lördag

    DATUM: 2008-12-27 KLOCKSLAG: 23:30:52
    Första helt lediga lördagen på länge. Så skönt. Skulle behöva ta tag i studierna såhär innan tentan, men det får vänta ett par dagar till. Måste få vara ledig och ta hand om mig själv lite.

    Först blev det ett besök på Ikea, inhandlade lite nya saker till min klädkammare. Nu behöver jag bara en borrmaskin och lite borrhjälp. Träffade på P och M som oxå va där för att inhandla lite nytt till lägenheten. En tur till stan hann vi med oxå, vi tog alla en fika i arkaden. Alla andra drog hemåt men jag tog en extra tur på stan med alla andra i hela Göteborg kändes det som. Handlade för mina presentkort på din sko och lite annat smått och gott. Vad skönt det är att gå på stan själv, ta den tid jag vill och behöver i de olika butikerna. Det händer alldeles för sällan, trots att det är en av mina favoritsysselsättningar.

    Nu blir det sängen och en film. Sov gott kära läsare när det är dax

    - klädkammare

    DATUM: 2008-12-26 KLOCKSLAG: 21:21:04
    Imorgon bär det av till Ikea för att inhandla stänger och hyllor till min klädkammare så jag kan få ordning på torpet =)

    - måste köpa en kamera

    DATUM: 2008-12-26 KLOCKSLAG: 19:28:23
    Bir ju inga bra bilder med mobilen. Men det kommer, måste bara spara lite pengar så jag kan köpa mig en fin en.

    Igår va det festligheter hemma hos E, det va kul att umgås med tjejerna utanför jobb. Jag drack rödvin och jag tyckte det va gott. Vad har hänt??? Har aldrig gillat det förr *s* Följde tyvärr inte med tjejerna ut sen, mådde inte helt hundra. Begav mig hemmåt istället, mot sängen. Pratade med min darling Caroline hur länge som helst. Saknar henne redan. Åre är så långt bort!!

    Idag har det varit jobb för hela slanten, flickorna va rätt så trötta.......jag med för den delen.......men jag slapp iaf den där rödsprängdheten i ögonen som vissa andra hade.

    Nu sitter jag här hemma och tar det allmänt lugnt, orkar inget annat. Har tryckt i mig en kebabrulle för jag orkade inte laga mat.

    Vad hittar ni på med ikväll??

    - partystassen

    DATUM: 2008-12-25 KLOCKSLAG: 18:18:51
    Ikväll blir det rött, svart och nitar. Och en topp där man ser min fina tatuering =)

    - snart redo för kvällen

    DATUM: 2008-12-25 KLOCKSLAG: 18:11:46
    Kläder framplockade, maten snart klar, bara tillfixning av mig själv kvar =) Redo för en kväll med jobbflickorna!

    - slut

    DATUM: 2008-12-25 KLOCKSLAG: 15:14:58
    Då va alla räkningar betalda och pengarna slut. Nä, riktigt så illa är det inte! Men jag önskar ju att jag haft mer över *s* Fast vem gör inte det!

    - äntligen

    DATUM: 2008-12-25 KLOCKSLAG: 14:36:58
    Äntligen har jag fått uppleva en lugn, avslappnad, skön jul med supergod mat och trevligt sällskap. Jag tackar JJs syrra för den underbart goda maten, det hemlagade godiset och allt annat som jag tryckt i mig det senaste dygnet. Vad mysigt det var att fira jul mitt ute i skogen, synd att snön uteblev bara.

    Idag vaknade vi tidigt, de flesta åkte till kyrkan för att gå på julottan. Men kände att det va inte riktigt min grej så jag sov en extra timme istället. Efter frukosten som bestod utav resterna från gårdagen gick vi alla ut i skogen på en långpromenad. Vad skönt det var att andas lantluft. Varför gör man inte det oftare??

    Nu sitter jag här hemma och försöker få energi till att ta tag i det sista i min lägenhet. Måste bli klar snart!! Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag. Är alldeles avslappnad och nästan all inre stress är borta, för stunden iaf.

    Ha en bra dag

    - älskade systrar

    DATUM: 2008-12-24 KLOCKSLAG: 09:40:25


    En gammal bild på mig och mina systrar.

    - dopparedagen

    DATUM: 2008-12-24 KLOCKSLAG: 09:38:29
    Då va den här, självaste julafton, dopparedagen. Inte för att jag hittat julkänslan än men jag har ändå längtat efter denna dagen. När senast kunde jag ligga kvar i sängen och bara va?? Jag behöver mer av detta, mer tid för mig själv i lugn och ro. Det får bli mitt nyårslöfte i år; jag ska stressa ner och tänka mer på mig själv.

    Nu ska jag snart hoppa ur sängen och in i duschen, ska slå in en sista julklapp innan det bär av till Bollebygd. Ska bil kul att träffas, snacka, äta underbart god mat (som jag längtat efter) och bara få va med familjen. Det tråkiga är att inte H kommer att vara med oss ikväll, hoppas du har det bra hemma och vet om att vi saknar dig som FAN. Önskar det fanns en teleportör så du kunde firat med oss andra.

    Önskar er alla en underbar dag och en god jul

    - trött som en gnu

    DATUM: 2008-12-23 KLOCKSLAG: 08:30:08

    Orka en dag till. Det vet jag inte om jag gör, men ska iaf ge det ett försök. Får tänka på ledigheten i två dagar som kommer sen =)

    Ha en bra dag alla därute


    - en dag kvar

    DATUM: 2008-12-22 KLOCKSLAG: 23:14:35
    Nu är det bara en jobbdag kvar innan jag får vara ledig.

    - det va det

    DATUM: 2008-12-22 KLOCKSLAG: 22:56:13
    Jag har bara väntat på det, och nu har det hänt. Jag är bortplockad från msn. Jag har själv gått och velat fram och tillbax om jag skulle ta bort honom men eftersom hoppet är det sista som försvinner så har jag låtit bli. För mina känslor har inte försvunnit än, men jag arbetar på det.

    Jag är ledsen, jag är sårad. Jag vet att jag skulle sluta älta skiten men vad gör man när man gång på gång blir sårad och den som sårar oftast inte kan säg som det är utan drar till  med en massa osanningar. Varför säg att man gärna vill hålla kontakten när man inte menar det. Varför säg att det är inte känslorna det är fel på utan att det är andra anledningar, när uppenbarligen så inte är fallet. Varför inte bara va ärlig och säg som det är! Hur jävla svårt är det.

    För att jag ska kunna läka ordentligt så hade det varit bra att få veta sanningen, att slippa analysera och försöka förstå vad som hänt. En förklaring, en sanningsenlig förklaring hade varit så mycket lättare att förstå och acceptera.

    Hoppas att jag någon gång i mitt liv kan träffa någon som håller sig till sanningen. Hoppas att det finns någon där ute för mig med, för det börjar bli rätt tråkigt att vara ensam, speciellt vid högtider som denna.  Hoppas mitt sårade hjärta snart är läkt.


    - snart slut

    DATUM: 2008-12-21 KLOCKSLAG: 21:57:35
    Min söndagskväll börjar närma sig sitt slut. Jag är tröttare än vad jag trodde, känner jag. Tror att det är hjorden av stressade julklappshandlare på jobb som tagit musten ur mig. Men 8 timmars sömn ska nog råda bot på det. För en ny hjord kommer springande imorgon, och då gäller det att vara beredd.

    Längtar tills julen är över!!

    - jävla väder

    DATUM: 2008-12-21 KLOCKSLAG: 19:54:46
    Hatar detta blåsande och regnande. Varför kan det inte bara va kallt, sol och lite snö?? Då Kanske jag hade hittat den där förbannade julkänslan. Och det hjälper ju inte värmen i min lägenhet heller med detta eviga stormande..... här är fan kallt som bara den. Ligger nerbäddad under två täcken, fullt påklädd. *suck* Bara att stå ut tills vaktis fixat.

    Vilket himla svärande jag har börjat med *s*

    - Gratisbio

    DATUM: 2008-12-21 KLOCKSLAG: 19:15:49
    Gör reklam för sidan där du kan samla poäng till biobiljett och presentkort. =) Gå in på denna länk och testa själv http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=113006


    - julkänsla

    DATUM: 2008-12-21 KLOCKSLAG: 18:59:54
    Jag hittar inte min julkänsla, vet i katten vart jag lagt den??

    - snart redo

    DATUM: 2008-12-21 KLOCKSLAG: 09:09:57
    för ännu en jobbdag i julhandelsstressen. Men det är lugnt för jag är redo för hjorden...........kom an bara *s*

    - the duchess

    DATUM: 2008-12-20 KLOCKSLAG: 22:57:45

    Vid slutet av 1700-talet lever den vackra och glamorösa Georgiana Spencer, en av den tidens mest fascinerande kvinnor. Hon blev berömd för sin skönhet och karisma, men blev även ökänd för sin extravaganta smak och stora aptit för spel och kärlek. Georgiana var gift med den äldre och frånvarande Duke of Devonshire, som rörde sig i samma kretsar som ministrar och prinsar. Hon kom att bli en modeikon, en älskvärd mor, en slug politisk aktör och folkets älskling, men i hjärtatav berättelsen finns även en desperat jakt på kärlek.


    Bra film och Kiera var suverän i sin roll. Hon visade upp en glamorös, generös personlighet med ett aktivt liv i societeten. Men baksidan av det hela med äktenskapets hemligheter visar vilket hemskt liv det kunde vara, att allt inte är som det ser ut.

    Vilken tur att vi inte lever som de gjorde på 1700-talet. Tänk att som ung kvinna gifta dig med en mycket äldre man vars ända syfte med äktenskapet är att få fram en manlig avkomma. När det sen går så illa att det bara föds flickebarn, som inte är lika mycket värda. Tänk vad hemskt ens liv måste vara när du hela tiden måste tillfredställa en man som du inte ens tycker om, som våldtar dig och som du föraktar för att han väljer att sätta på alla andra runt om dig, t.o.m. din bästa vän. Det är bara att acceptera läget annars förlorar du dina barn och blir utstött från den värld du älskar och lever i.


    - morrn

    DATUM: 2008-12-19 KLOCKSLAG: 08:25:55
    Uppe med tuppen idag med. Hade besök av vaktis innan som kollade mina element. Värmen (eller kylan) varierar mellan 18 och 20 grader. 20 är gränsen så nu ska jag tydligen få in en mätare som ska kolla av värmen var 10:e minut. Men troligtvis gör de inget åt det eftersom jag har en marklägenhet, med 2 ytterväggar får jag räkna med att det är lite kallare. Tråk!!

    Nu har jag fått ett hum om hur tvättstugan funkar oxå. Kan tvätta när jag vill, dygnet runt tydligen. Hur bra som helst med tanke på att jag sällan är hemma före halv 8 på vardagarna.

    Ser fram emot kvällen. Först jobb som vanligt, sen träffa Malin i stan för bio och lite mat. Ska bli nice =)

    Ha en bra dag alla

    - julklappsfixande

    DATUM: 2008-12-18 KLOCKSLAG: 20:24:22

    Här har jag tillbringat eftermiddagen idag. Efter jobb blev det färd för mig och JJ från jobb till Allum. Eftersom jag visste på ett ungefär vad jag skulle köpa för klappar gick det ganska snabbt. Så nu är allt klart inför jul. Känns gott!! Max fick blir matstället innan färden bar av hemåt.

    Har precis packat in alla klappar, så nu blir det soffan och en avslappnad lugn kväll.

    - bio

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 21:04:32
    Bio på fredagkväll med Malin =)


    - sortera sortera sortera

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 19:06:31

    Tar det aldrig slut?? Hur mycket kan man samla på sig under årens lopp?? Jag tycker jag sorterar och sorterar, bär ut lådor i förrådet............men ändå har jag lådor kvar att fixa med. *suck* Bara att fortsätta när energin finns.

    Med tanke på mitt inlägg innan idag om matvanor får jag nog göra ett tillägg. Jag har inte ätit på många timmar, så jag tryckte precis i mig ett par mackor och nu har chipsen kommit fram. Mina matvanor är inte bra!!


    - ny design

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 15:58:08
    Funderar på att designa om min blogg. Vad säger ni??

    - ....

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 13:38:01

    - saknar

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 13:27:05

    yo-evil-mackster

    - matvanor

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 13:24:30
    Mina matvanor börjar bli bättre. Iaf när jag jobbar och är i skolan. På jobb äter jag var tredje timme, får jag inte mat så dör jag( eller nästan iaf). Men det kan ju va för jag är väldigt aktiv på jobb, springer flera mil om dagen. Desamma är det i skolan. Jag äter det jag har med mig och får jag inte mat var tredje timme blir jag sur och grinig. Jag är glad för att mina matvanor har blivit bättre. Men jag vet oxå att skulle jag va hemma en dag eller två, så raserar allt. För då glömmer jag bort att äta, jag förtränger min hunger för jag har så mycket annat att göra. Vet att detta inte är bra, men ändå så är det så. Det jag skulle behöva ändra är maten jag äter. Jag äter alldeles för lite grönsaker. Det vet jag!! Men jag är duktig och äter mina vitakaniner(vitaminer för er som inte förstår) varje dag =)

    Det går på rätt håll iaf =)

    - redovisning avklarad

    DATUM: 2008-12-17 KLOCKSLAG: 13:19:33
    Då va redovisningen avklarad. Känns skönt att det är gjort. Och vi har hållt på med uppgiften som ska lämnas in i extern redovisning. Hoppas att den blir godkänd bara *s* Tror jag ska ge upp planerna på att bli redovisnings ekonom!! 

    Världens sötaste hund har vi på besök här på lärcentrum idag. Svante heter han och är helt bedårande. Ska se om jag lyckas fånga honom på kort. Han är iaf en söt liten blandning av chiuhuahua och något annat litet sött....

    - denna dag har känts som en evighet

    DATUM: 2008-12-16 KLOCKSLAG: 21:50:32
    Denna dag har varit den längsta i hela mitt liv. Jag är totalt slut. En ovanlig dag på jobb, ett snabbt möte med min grupp i skolan, nu en slutkört Eva som snart ska hoppa i säng. Tidigt upp imorgon..... redovisning kl 8 i skolan.........på min lediga dag........*suck* Men jag ska itne klaga, jag har själv valt att både studera och jobba samtidigt.

    Natti natti alla

    - energi

    DATUM: 2008-12-15 KLOCKSLAG: 21:58:31
    ge mig energi
    orkar ingenting
    snart jul
    panik
    stress

    orkar inte

    - home sweet home

    DATUM: 2008-12-15 KLOCKSLAG: 20:30:33
    Måndag är verkligen inte min dag. Har varit så trött hela dagen plus att jag varit konstant hungrig. Men men..... det är bara att stå ut. Just nu står lasangen i ugnen, blir sen mat idag. Blir så när man jobbar. Brukar itne orka laga mat på kvällen men får ta tillfället i akt när lusten föll på. Nu har jag iaf ett par matlådor till jobb i veckan =)

    Så skönt det är att komma hem på kvällen efter jobb, min lägenhet, mitt hem. Ska bara försöka få ordning här snart så jag inte snubblar över allt så fort jag kommer hem *s*

    - ett par punkter avklarade

    DATUM: 2008-12-14 KLOCKSLAG: 21:57:25
    Mätt klädkammaren
    Skickat ny adress till alla berörda..........hör av dig om jag råkat glömma någon
    Läst rapporten till inköp och varuhantering, samt kommenterat det som jag vill ändra.

    En del klart..........massor kvar att göra

    - vaktis

    DATUM: 2008-12-14 KLOCKSLAG: 20:35:52
    Måste ringa vaktis imorgon. Här är så kallt så jag vet itne vart jag ska ta vägen...... sitter här med dubbla byxor, dubbla strumpor och en tjock hood, men ändå fryser jag! *suck*

    - after-work

    DATUM: 2008-12-14 KLOCKSLAG: 18:58:23
    I fredags va det after-work. Har jag ju glömt berätta. Direkt efter jobb åkte vi in till stan för att äta en bit mat och dricka lite gott. Vi hamnade först på en restaurang där medelåldern låg på runt 60 *s*. Men vi överlevde, maten och drickan var god. Därefter drog vi till ett annat ställe, drack en cider och snackade. En trevlig kväll med mina nya trevliga arbetskompisar. Hoppas det blir mer after-work snart =)

    - jobbdax

    DATUM: 2008-12-14 KLOCKSLAG: 09:15:28
    Idag är det dax för jobb. Hoppas det blir mycket att göra. Vi har ju säljt'ävling denna helg och hoppas på att vi ror hem segern. Det är visserligen bara biobiljetter som står på spel, men det är kul ändå. =)

    Håll tummarna

    - mycket på "attgöra"listan

    DATUM: 2008-12-13 KLOCKSLAG: 22:43:37

    foto på lyan
    foto från veckan med Johanna
    maila svar till Ulrika
    mäta min klädkammare
    en tur till ikea
    bära ut allt till förrådet
    lösa lite uppgifter i extern redovisning
    läsa igenom rapporten till inköp och varuhantering

    and on and on and on........finns massor att göra! Ska se om jag får tid att göra något av detta imorgon kväll efter jobb. =)


    - glader

    DATUM: 2008-12-13 KLOCKSLAG: 22:40:49
    Har fått träffa min älskade underbara mamma idag. Hon är här på besök ett par veckor =)

    - wall-e

    DATUM: 2008-12-13 KLOCKSLAG: 22:40:09
    och eva.... vilken söt och underbar film. Med ett bra budskap!!

    Se den om ni inte redan gjort det =)

    - snart sovdax

    DATUM: 2008-12-10 KLOCKSLAG: 22:39:42
    Imorgon blir det en lång dag. Ska jobba till 16, sen bär det av till skolan för att fortsätta med grupparbetet som ska vara inlämnat nästa vecka. Men jag har svårt för att varva ner idag, så sängen får vänta en stund till.....

    - gratisbio.se

    DATUM: 2008-12-10 KLOCKSLAG: 20:14:44

    Nu har även jag gått med på denna sida för att testa om det fungerar. Gratisbio.se är en sida där du får poäng genom att värva vänner, klicka runt på diverse sidor och ett par andra alternativ. Jag klickade runt en stund och fick ihop mina första poäng, lätt som en plätt.

    Så klicka in på länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=113006 eller klicka på bilden nedan. Testa du med.


    - Inga ord behövs

    DATUM: 2008-12-10 KLOCKSLAG: 19:52:07

    - dålig bloggerska

    DATUM: 2008-12-10 KLOCKSLAG: 19:49:28
    Jag vet, jag är en dålig bloggerska! Jag har inte tid att sitta ner och dela med mig av allt just nu. Har massor att göra, min tid är verkligen planerad i detalj. Får dock se hur länge jag orkar leva så här.

    Väntar på foto från Johanna från förra veckan, så ni kan få se vad vi hittade på med. Bilder från lyan har jag fått efterfrågningar på, det kommer..............när den värsta röran är fixad *s*.

    Idag har jag varit och fyllt i min tatuering. Jag är grymt nöjd, det är det bästa jag har spenderat pengar på förutom mina resor och min säng. Börjar bli grymt sugen på att resa till solen igen. Längtar efter solen, lugnet, värmen *drömmer mig bort*. Fast en resa är bokad, ska till Åre över nyår med min kära Caroline.

    Nu ska jag fortsätta organisera i lägenheten. Måste bli klar någon gång. Ska försöka hinna med att mäta min klädkammare så jag kan skaffa hyllor och annat =)

    Ha en trevlig kväll alla


    P.S. Måste bara få ur mig en sak, blir så trött och ledsen. Jag är så fruktansvärt irriterad på personer, eller rättare sagt en person, som tydligen inte klarar av att vara ärlig och säga som det är. Menar du inte det du säger så håll käften istället.... . D.S.

    - Tröttheten består

    DATUM: 2008-12-08 KLOCKSLAG: 21:12:35
    Ännu en kväll i trötthetens teckan. Orkar inte göra speciellt mycket. Men det får vara så.....

    - istapp

    DATUM: 2008-12-07 KLOCKSLAG: 22:34:24
    Jag har hittat ännu en kall lägenhet. Fy farao vad jag fryser *suck*. Ringa vaktis imorgon alltså!!

    - Ikea

    DATUM: 2008-12-07 KLOCKSLAG: 19:00:38
    Har varit på Ikea idag igen. Känns som jag är där hur ofta som helst. Men idag blev det varken köttbullar eller några stora inköp. Anledningen var att kolla läget på garderobsinsatser och hyllösningar eftersom jag numera har en klädkammare där jag ska försöka få in så mycket som möjligt av mina saker. =)

    - helt j_vla slut

    DATUM: 2008-12-07 KLOCKSLAG: 18:48:54
    Idag är jag verkligen helt slut. Det har tagit på mina krafter denna veckan som gått. Jag har haft mycket att tänka på, mycket att göra och varit superstressad inombords. Men nu så blir det lite lugnare framöver. Även om jag har skola och jobb att tänka på. Nu är flytten gjort och jag slipper oroa mig för det.

    Det ska bli skönt att få vara själv hemma ikväll. Har ju som sagt haft besök av kära Johanna under veckan. Jag älskar verkligen att ha henne här, men min egentid har blivit lidande. Eftersom jag varit så stressad som jag varit behöver jag lugn och ro ibland, och idag får jag det. Ska bara försöka ta det lugnt, ordna lite i lyan och bara vara ensam =) Skolböckerna får vänta tills imorgon.  


    - den senaste veckan - uppdatering

    DATUM: 2008-12-07 KLOCKSLAG: 00:30:40
    Ja, det har hänt en hel del sedan sist. Har inte haft något fungerande internet! Såklart så har jag superdålig täckning på mitt mobila bredband i min nya lya. Så nu är fast bredband beställt, eftersom jag inte klarar mig utan *s*

    Flytten till nya lägenheten gick smärtfritt. Tack alla goa vänner och familj för att ni ställer upp och hjälper mig när det behövs. Jag är evigt tacksam och säg bara till så hjälper jag er. Johanna är här på besök. Hon kom i tisdags och åker hem imorgon. Det är så skönt och mysigt att träffa någon "hemmifrån". Någon som inte retas för min skånska dialekt. Vi har hunnit med en hel del denna veckan. Flyttat, packat upp, shoppat, fikat, liseberg, utgång och massa annat. Jag har hunnit med att jobba lite oxå.

    Nu är det snart sängen. Blev sen kväll eller rättare sagt tidig morgon efter utgången igår *haha*
    Sov gott kära vänner


    RSS 2.0