• [ Arkiv ]
  • - Alla klappar klara ;)

    DATUM: 2010-12-21 KLOCKSLAG: 22:03:32

    img_0498 (MMS)

    Alla klappar klara ;)


    - I'm a redhead

    DATUM: 2010-12-17 KLOCKSLAG: 15:43:30

    img_1272 (MMS)

    I'm a redhead


    - Mina bebisar!

    DATUM: 2010-12-13 KLOCKSLAG: 13:01:18

    img_9744 (MMS)

    Mina bebisar!


    - sluta förvånas

    DATUM: 2010-12-13 KLOCKSLAG: 11:51:30
    Jag måste lära mig att sluta förvånas över hur människor kan bete sig.

    Min version, sanningen:
    Jag hade en vän, som jag trodde var en av de bästa! Vi delade det mesta! Vi har haft många, långa samtal om besvikelse, lögner, svek och annat. Vi har haft mycket roligt tillsammans! Jag trodde att vi stod varandra nära, men ack så fel jag hade. Jag var tydligen inte lika viktig för henne som hon var för mig!

    Första tecknet var de allt mer avlägsna samtalen och träffarna. När jag ifrågasatte detta, hade hon världens utlägg om att hon inte hade tid för någon av sina vänner just nu, att hon fokuserade på det som var viktigt. Att hon behandlade alla vänner lika. Fine.... om det bara vore så!

    Men med tanke på att jag visste om att hon under denna tid både träffat och hört av sig till en person som är en gammal vän till mig, som hon träffat tidigare vid enstaka festliga tillfällen, kände jag mig sviken. Det som gör mig mest ledsen är att hon tydligen har tid att umgås med ytligt bekanta men inte tid för en riktig vän. Besvikelsen var stor!!

    Att personen hon sedan väljer att träffa och höra av sig till, är en kille jag har haft en historia med, gör inte saken bättre. Hon hör av sig till honom, träffar honom och säger inte ett ljud om detta. Även om vi satt i ett par timmar över en bit mat, öga mot öga, kunde hon säg något om detta. Så gör man inte mot en vän, så många samtal vi haft om detta ämne, om respekt, tillit, ex, vad som är lämpligt och inte lämpligt o.s.v.

    Jag är i vanliga fall aldrig den som säger ifrån, som berättar om något är fel. Men denna gången var jag ledsen och besviken, jag uttryckte detta eftersom jag tyckte att hon skulle veta hur jag kände och att jag blivit sårad. Detta har gjort att det tydligen är jag som är boven i dramat. Ja ja.... jag kan ta det.

    Du kan ta bort mig som vän, det gör mig inget! Du kan blocka mig på facebook och msn, det gör mig inget! Men snacka inte skit till andra, håll dig till sanningen och låt det inte gå ut över personer som inte är inblandade!!


    Ha en bra dag alla därute
    Kramar


    - onödig energi

    DATUM: 2010-12-12 KLOCKSLAG: 22:03:26
    Det finns vissa händelser i ens liv som tar onödigt mycket av ens energi. Även om man försöker att ignorera det så finns det, ändå där i bakgrunden och tar energi. Har försökt lägga vissa saker, händelser bakom mig. Men ibland bli man påmind. Idag är en sådan dag då man bli påmind, men idag var det mest skrattretande!!

    Vissa människor vet inte när de ska sluta! Som väljer att göra val, som inte bara påverkar dem själv utan även andra, inte bara de personer som är inblandade. Jag tycker att detta är fruktansvärt omoget!

    Jag säger bara:
    Väx upp och ta konsekvenserna av ditt handlande!!

    Detta gäller oss alla! Vi kan inte göra val som vi inte är beredda att ta konsekvenserna för! Så är det att vara vuxen! Så är livet!





    - Min nya handskenor! Dessa ska jag ha på na...

    DATUM: 2010-12-08 KLOCKSLAG: 14:47:44

    img_6474 (MMS)

    Min nya handskenor! Dessa ska jag ha på natten, så blir förhoppningsvis domningarna mer sällsynta! Håll tummarna!


    - onsdag - en extra ledigdag

    DATUM: 2010-12-08 KLOCKSLAG: 08:59:12
    Idag har jag tagit semester från jobb. Jag ska träffa arbetsterapeauten kl 10 för att få skenor till mina händer så jag kan sova om nätterna. I natt har jag vaknat minst 2 gånger i timmen *suck* Hoppas verkligen att de hjälper så jag kan bli pigg och glad igen.

    Tänkte oxå försöka fixa klart mina klappar idag! Så jag slipper den stressen. För er som inte vet är jag inte så stort fan av julen. Jag tycker att det blivit sådan stress och hysteri, att man glömt bort att gemenskapen är det viktiga. Det är bara massa spring och onödig stress över saker som man inte borde stressa över. Det räcker med att familjen är samlad, man äter gott och har trevligt. Man behöver inte överglänsa varandra med julklappar, den ena kostar mer än den andra!! Visst är det kul att köpa saker till andra, och se dem bli glada... men att köpa bara för att det ska köpas!

    Hoppas ni får en bra dag!


    - nästa steg

    DATUM: 2010-12-07 KLOCKSLAG: 22:16:23
    Var iväg för att testa mitt blodvärde igen imorse, efter 10 timmars fastande. Värdet var lägre idag men fortfarande högre än det ska vara. Nu väntar nästa steg i processen, glykostest. På måndag är det dax, fastande i 12 timmar innan, plus att jag måste tillbringa ett par timmar på vårdcentralen. Ja, ja.... allt för att de ska ta reda på vad som är fel.

    Undra hur mycket mer man orkar!!??!

    - orolig

    DATUM: 2010-12-06 KLOCKSLAG: 16:04:50
    Är jätteorolig för mitt blodsockervärde! Vet inte riktigt hur jag ska tackla detta, men försöker att inte oroa mig för mycket och tänka på det förrän jag vet säkert. Har ägnat dagen åt att läsa massa artiklar och annat.

    Är en person som vill klara mig själv, och håller det mesta för mig själv. Jag kan!! Men just nu känner jag mig liten, saknar min mamma! Men hon kommer snart hit som tur är!! Tycker verkligen inte om att inte klara mig själv, tycker inte om att känna sådan saknad efter personer i min närhet. Klart jag saknar alla men ibland är det mer påtagligt än andra gånger....

    Saknar min familj, min mamma
    Saknar mina systrar som inte är här
    Saknar mina underbara vänner i Skåne
    Saknar T

    <3

    - Min stora Prins!

    DATUM: 2010-12-06 KLOCKSLAG: 13:36:08

    img_2204 (MMS)

    Min stora Prins!


    - 7,0

    DATUM: 2010-12-06 KLOCKSLAG: 10:42:39
    Jaha, fortfarande högt blodsockervärde trots att jag varit fastande sedan igår kväll. Börjar bli lite smått orolig nu, men jag ska inte hetsa upp mig.............ska dit igen imorgon och ta nytt prov.

    - fr.o.m. nu

    DATUM: 2010-12-05 KLOCKSLAG: 22:00:02
    ska jag vara fastande! Jag får dricka vatten ikväll, men inget annat. Ska vara hos läkaren kl 08.00 imorgon för att ta nytt blodsockervärde! Hoppas och håller tummarna hårt om att det ska vara normalt.

    Samma visa blir det imorgon kväll, för på tisdagmorgon är det samma visa.

    Håll tummarna allihop
    kram

    - saknad

    DATUM: 2010-12-05 KLOCKSLAG: 21:11:20
    Jag känner en otroligt stor saknad efter en viss person. Jag trodde att vi hade något bra på gång, att jag för en gång skull hittat någon. Men med min vanliga otur så vet ni ju utgången på det hela.

    När är det min tur?!

    - karpaltunnelsyndrom

    DATUM: 2010-12-01 KLOCKSLAG: 22:00:14
    Då har man fått domen, karpaltunnelsyndrom heter det! Har haft problem med mina händer ett tag, de domnar. Mest på natten men även på dagarna den sista tiden. Lösning: handledsskenor som jag ska ha på natten. Hjälper inte detta är det bara operation som är lösning på problemet. Hoppas innerligt att skenorna hjälper!

    Dagen i övrigt har varit rätt jobbig, mycket som forsar runt i min hjärna! Men men, hoppas på att morgondagen blir bättre! Då blir det jobb sen en tur till Ullared med bästa Malin. =)

    Kram på er alla och sov gott!


    RSS 2.0