• [ Arkiv ]
  • - Svänga på de lurviga

    DATUM: 2008-10-31 KLOCKSLAG: 07:43:17
    Jag är rastlös. Jag vill gå ut ikväll. Jag vill dansa.

    Ja ja.... får se vad jag orkar efter första arbetsdagen, och om jag hittar någon som vill följa med ut.

    Dax att göra mig klar för jobb

    - Dior

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 22:06:29
    Jag måste bara rekomendera den bästa mascara och ögonskugga jag haft i hela mitt liv. Diorshow testade jag första gången i våras och sedan dess använder jag ingen annan mascara. Ikväll testade jag diors ögonskugga för första gången och jag är sjukt nöjd. Skuggan såg likadan ut när jag kom hem som den gjorde när jag precis målat på den på ögonlocken. Grymt sa grisen =)


    - en skön dag

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 21:04:50
    Nyss hemkommen från min dejt med Caroline. Vi började med mat på Hardrock sen en chai latte på Evas som avslutning. En trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Blev en tidig kväll för stackars Carro ska upp o jobba tidigt imorgon bitti.

    Nu ska jag kolla på Criminal minds, sen ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa min bok. Ett perfekt avslut på en trevlig, avslappnad dag. Precis vad jag behövde för att hitta tillbax till mig själv igen en stund.


    - Bara en sak kvar

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 16:56:15
    Bara en sak kvar att göra idag. Umgås med underbara Caroline. Snart dax för mig att göra mig klar för att möta upp henne i stan.

    Ha en trevlig kväll alla vad ni nu än ska göra?!

    - Snö

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 14:32:48
    I Ystad snöar det idag.

    - glömt att berätta

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 13:34:48
    Jag har ju glömt berätta att jag ska iväg och kolla på två lägenheter på lördag. En i Örgryte och en i Majorna. Är så glad för det, hoppas bara att de inte är alldeles förfallna och tråkiga. Det är ju snart kris på boendefronten eftersom jag bara har kontrakt året ut.

    Varför ska bostadsmarknaden va så tuff??

    - fräsch som en nyponros

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 12:56:18
    Nu är jag totalt avslappnad i kroppen. Tog ett supervarmt bad. Så skönt..... varför gör man inte det oftare. Varför är jag så dålig på att ta hand om mig själv. Nu ska de banne mig bli ändring på det. Från och med nu bestämmer jag att jag själv ska komma i första hand *hihi*.

    Har även bestämt mig för att jag har shoppingförbud resten av månaden, andra nödvändigheter får jag handla men absolut inget klädesplagg och absolut absolut inga skor. Det får vänta. Jag har ju en del andra utgifter denna månaden. Tatueringen om 2 veckor till exempel. Ser fram emot det, fast jag är samtidigt sjukt nervös. De tatueringar jag har, tog inte lång tid att göra. Denna kommer att kräva ett par timmar. Men det ska nog gå bra =)

    - found it

    DATUM: 2008-10-30 KLOCKSLAG: 11:08:23
    Igår kväll när jag skulle sova var jag hyperstressad, jag bara vände och vred mig i sängen. Försökte komma på något sätt att slappna av på..... till slut kom jag på att jag har ju en hel bokhylla med pocketböcker, där jag bara läst hälften av dem. Läste mycket förr men har inte kommit in i läsningen igen. Valde iaf en av böckerna, det slutade med att jag låg och läste till kl va 2 i natt. Avslappnad va jag och jag ville knappt lägga ifrån mig boken även om ögonen inte orkade vara öppna längre. Så nu vill jag bara att det ska va kväll igen så jag kan lägga mig i sängen och fortsätta läsa i boken.


    För dagen idag är planerad till annat, känner av stressen fortfarande och kommer troligtvis göra det tills tentan är gjord på onsdag. Idag ska jag:

    läsa igenom mina anteckningar - ända pluggning idag
    lägga mig i badet - försöka få musklerna att slappna av och hoppas på att mitt ryggont släpper
    diska - ser knappt diskbänken
    posta en lägenhetsansökan - håll tummarna
    tillaga lasagne - måste ju ha matlådor nu när jag börjar jobba
    träffa underbara Caroline - kommer sakna henne när hon flyttar

    - Klar för idag

    DATUM: 2008-10-29 KLOCKSLAG: 22:23:21
    äntligen!

    - Ångesten tar över

    DATUM: 2008-10-29 KLOCKSLAG: 21:49:27
    Jag känner att ångest kommer krypande. Jag är superstressad inför tentan nästa vecka. Jag är dock glad att jag inte umgåtts med någon idag, för jag hade inte varit ett dugg trevlig.

    Hatar ångest

    - Ännu en pluggdag

    DATUM: 2008-10-29 KLOCKSLAG: 09:54:39
    Idag va jag uppe vid 8, vaknade av mig själv och är pigg som en mört. Har redan pluggat en hel del, har kommit igenom halva föreläsningarna, med bok och anteckningar. Är sjukt nöjd. Ska fortsätta idag så länge jag orkar. Funderar på att ta en promenad i solskenet i eftermiddag för att rensa tankarna dock. Men som sagt denna dagen är ägnad åt pluggandet.

    Imorgon är det oxå tänkt att plugga, men troligtvis inte hela dagen. Kanke ska åka till systeryster i Borås för att hälsa på. Se hur hon bor och försöka hjälpa henne med framtidsplanerna. Men det beror helt på hur mycket pluggande det blir idag.

    På fredag börjar jag min nya anställning, är så glad att jag får chansen att jobba med det jag gillar mest och med ett trevligt gäng. Ska bli skönt att få lite mer pengar i fickan oxå, tjänar bättre än vad jag gjorde på förra jobbet..... och som student *s*. Får se bara hur länge jag orkar kombinera studierna med jobbet.

    Nu är det dax att dyka ner i böckerna igen

    - Det slår mig varje gång

    DATUM: 2008-10-28 KLOCKSLAG: 22:07:34
    Det är så tomt här just nu. Har som sagt innan haft besök av hela familjen G + ett lånebarn. Här har varit liv och rörelse, det har spelats Wii och ätits glass. Det har snackats, skojats och kramats. Jag älskar verkligen att umgås med barnen. De åker alla till Skåne imorgon så jag får inte träffa dem förrän på lördag när det är partydax =)

    Pratade med en ledsen syster innan. M-L det kommer lösa sig, det vet du. Och du vet att dina systrar alltid finns där för dig och du kan ringa när du vill. Du vet att vi ställer upp så mycket vi kan.

    Jag är glad att jag har mina systrar även om jag inte alltid är så duktig på att visa det. Vi har tur som har varandra och en underbar mamma som finns där för oss. Det är inte alla som har den turen. Tänk på det!!



    - Glassdax

    DATUM: 2008-10-28 KLOCKSLAG: 19:18:36
    Sitter och väntar på att hela familjen G ska komma hit. Jag har massor av glass kvar i frysen sedan jag fyllde år, så det ska ätas upp idag. Misstänker att Erika kommer att äta upp all min chokladsås *s*. Men det gör inte så mycket, bara jag får mysa lite med barnen så blir jag glad. Love them ♥


    - Puh

    DATUM: 2008-10-28 KLOCKSLAG: 19:05:11
    Äntligen hemma! Det har varit en lång dag i skolan idag. Men nu är vi klara, eller nästa iaf. Fredrik ska skriva sina funderingar kring ämnet, sen är allt klart för inskick.

    Imorgon blir det plugg, plugg och åter plugg..... måste klara tentan!!

    - Tillbax till pluggandet igen

    DATUM: 2008-10-27 KLOCKSLAG: 18:54:46
    har haft en välbehövlig paus på ett par timmar. Har varit inne i stan, köpt mina vitaminer och handlat hem lite mat. Gick runt och kollade lite oxå, bara för att släppa tankarna på plugg och annat. Hemma igen blev det matlagning. Idag blev det tortillabröd, kycklingbitar, grönsaker, fetaost och vitlökssås *mumsigt*. Blir detsamma imorgon när det är skoldax. Vi ska göra den sista gruppuppgiften i denna kursen och så ska vi komplettera vår rapport från förra uppgiften. Mycket att göra alltså, hoppas bara vi hinner bli klara imorgon. För jag vill verkligen ägna resten av veckan åt att plugga till tentan.

    Åter till böckerna


    - Pluggvecka

    DATUM: 2008-10-27 KLOCKSLAG: 11:27:55
    Denna vecka ska jag försöka plugga så mycket som möjligt. Måste verkligen ta tiden till att göra detta, måste klara tentan. Idag har jag börjat på allvar. Går igenom alla frågor, böcker och anteckningar. Men det känns som detta ska gå vägen.

    Åter till böckerna.

    Ha en bra dag alla, blir nog inte så mycket bloggande idag.



    P.S. Är glad att jag fått en del svar idag ♥ D.S.

    - Jag måste sluta....

    DATUM: 2008-10-26 KLOCKSLAG: 20:24:39
    ...analysera så mycket. Jag blir så trött på mig själv. Fast andra i samma situation hade nog precis som jag varit förvirrad och analyserat allt fram och tillbax. Men jag måste släppa det, för det är ju uppenbart att det bara är jag som är ledsen och förvirrad, det är tydligen bara jag som saknar och undrar. Det är tydligen bara jag som önskar att det inte hänt.

    Jag måste släppa det, fast frågorna är många. Jag förstår bara inte..... fortfarande *suck*. Är det någon som vet hur en vuxen kille kan bete sig på det viset. Att man med så få ord och ingen förklaring bara kan avsluta allt och bryta kontakten helt. 

    Det är dax att försöka släppa det och gå vidare. Att sluta försöka förstå vad som ligger bakom. Att sluta undra vad som hänt. Det är inte lätt...........men jag ska göra mitt bästa.



    - Söndagkväll

    DATUM: 2008-10-26 KLOCKSLAG: 20:04:15

    Usch vad tiden går fort. Nu va det söndag igen. Imorgon måste jag verkligen plugga. Det känns som jag har en del att göra om jag ska klara tentan om en och en halv vecka.

    Måste in till stan imorgon oxå för att fixa lite ärrenden, bland annat köpa lite vitaminer och annat behövligt. Nu är det dax för lite soffläge till en film.

    Hoppas ni har en trevlig kväll


    - Vita kaniner

    DATUM: 2008-10-25 KLOCKSLAG: 22:32:31
    Det är något jag måste köpa på måndag, vita kaniner(=vitaminer). Jag är så sjukt trött hela tiden. Jag har ingen orka att ta tag i saker. All energi går åt till att jobba och plugga. Det är grymt gott att få en extra timmes sömn i natt iaf, det behöver jag verkligen.

    Tröttmössa nr 1, det är jag det!!

    - Vita, röda, fina

    DATUM: 2008-10-25 KLOCKSLAG: 21:43:45


    Nya skorna =) Ska jobba i dem imorgon och hoppas på att jag har mindre ont i fossingarna när jag kommer hem.

    - Gårdagskvällen i bilder

    DATUM: 2008-10-25 KLOCKSLAG: 21:33:06


    Här ser ni min söta lilla Erika, syrrans dotter. Och så min minsta syster M-L i sin fina peruk som hon införskaffa enbart för halloweenfesten nästa helg =) Vad jag har köpt får ni se på lördag eller söndag!!

    - Nya skor

    DATUM: 2008-10-25 KLOCKSLAG: 20:09:41
    Idag har jag köpt nya skor, på jobbet. Var tvungen att hitta ett par som klarar ett visst antal timmar på betonggolv varje dag. Fick bli ett par löparskor, tur vi har bra priser =)

    - Vilken likhet

    DATUM: 2008-10-23 KLOCKSLAG: 15:38:26











    Har ni sett vilka likheter det finns mellan pappas kattunge (första bilden) och min lilla älskling som tyvärr inte finns med oss längre (andra bilden).

    - Imorgon ska jag shoppa

    DATUM: 2008-10-23 KLOCKSLAG: 14:18:58
    Jag måste hitta mig ett par stövlar, höga eller låga i skaftet har ingen betydelse. Men de måsta vara platta, utan klack alltså... mina fötter mår inte bra av att trippa på klackar hela tiden. Hittade dessa på Bianco, ska dit och testa dem imorgon =)


    - Gamla kärringar

    DATUM: 2008-10-23 KLOCKSLAG: 13:51:29
    Ursäkta uttrycket men jag blir så irriterad på dessa äldre damer som tvunget ska ställa sig upp i bussen en hållplats innan de ska av. Först och främst blockerar de vägen ut för de som ska av på hållplatsen bussen stannat på. Sen står de och suckar, gnäller och kommenterar högt hur illa chauffören kör. För FAN, sitt ner tills bussen stannar på hållplasten du ska av på. *s* Det är bara att hoppas att jag själv inte blir likadan när åldern tar ut sin rätt!!

    Så över till annat.............

    Nu är jag hemma från lunchdejten med Syrran och JJ. Som alltid så njuter jag av deras sällskap, de är helt underbara och jag är glad att Syrran hittat en sån bra karl. De är verkligen sällsynta.... iaf i mitt liv *s* Lunchen åts på Jensens, för andra gången denna veckan. Va ju där i måndags med Fredrik och Natalie som jag går i skolan med. Gissa vem som dök upp idag med *hihi*. Fredrik såklart.... tror han gillar maten där lika mycket som jag gör.

    Hoppas ni har en bra dag!!


    Natalie!!
    Jag tackade ja =)



    - Ny dag

    DATUM: 2008-10-23 KLOCKSLAG: 10:19:42
    Då va det torsdag idag! Dagen är till för att fira, först lunch med Syrran och JJ. Kanske även en sväng på stan. Kvällen ska jag tillbringa med Malin. På "attgöralistan" står: MQ, mat och bio.

    En dag att se fram emot

    - Nu va det klart

    DATUM: 2008-10-22 KLOCKSLAG: 21:56:19

    Nu är det stora beslutet gjort. Det känns bra och jag är nöjd över att jag kunde bestämma mig så snabbt.


    - Hösten är verkligen här

    DATUM: 2008-10-21 KLOCKSLAG: 18:22:48
    Usch och fy vad det är kallt ute nu, det blev ingen lång runda. Jag gillar hösten och allt vad den innebär. Men just idag är jag frusen som bara den. Hoppas bara att jag inte ska bli sjuk eller nått för det har jag verkligen inte tid med.

    Som sagt så gillar jag hösten, jag gillar att klä på mig fina stickade mysiga tröjor och halsdukar: Jag gillar alla dessa fina vacka färger det blir på löven. Jag gillar att känna vinden i håret. Jag gillar att man kan krypa upp i soffan med en bra bok och en varm choklad, utan att känna att man har en massa annat som ska göras eller att man måste ut i det fina vädret.

    Jag tog en massa fina höstbilder när jag var i Ystad förra veckan som jag tänkte visa för er. Men tyvärr så är min telefon, med alla bilder och sparade meddelanden i, på reperation. Så ni får klara er utan, men bara titta ut så ser ni en del av den vackra hösten =)

    - Plugghäst

    DATUM: 2008-10-21 KLOCKSLAG: 17:12:07
    ...är jag idag. Har hunnit med en hel del och ska fortsätta om en stund när jag har fått lite mer energi. Tänkte ge mig ut för att handla lite småsaker så jag kan laga mat.

    Har varit och hälsat på min underbara moster idag oxå, det va alldeles för länge sedan vi sågs. Vi får se till att ses oftare. Gillar att prata med henne =)

    Nu är det dax att bege sig ut i höstrusket.

    Vad har ni hittat på med idag??

    - Du vet att du är skåning när...

    DATUM: 2008-10-20 KLOCKSLAG: 21:33:02
    • du är bara svensk i ditt pass och under Hockey VM
    • flaggan är gul och RÖD, inte blå.
    • du kallar pommes frittes för stolpa-päror.
    • du vet att ålarens och kålhuvvu ska ses som förolämpning och inte alls handlar om mat!
    • du får hageskag när något är sorgligt.
    • en kraftigt berusad människa är 'dyng rag' och denna person tilltalar dig med orden 'Va fan glor du på, ska du ha po flabben'
    • du har skallebank och inte huvudvärk.
    • du är bugasprängd och inte mätt.
    • du beställer en 'cocka' i stället för en 'cola'
    • allt norr om hallandsåsen e Norrland
    • du har inte en huskatt utan en bonnakatt 
    • du vet att päror inte betyder päron. 
    • du säger inte groggvirke, du säger blannevann. 
    • du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.
    • du grinar = du flabbar.
    • grinar och flabbar = skrattar.
    • du äter rabbemos till din falukorv.
    • du vet våren har kommit när rapsen blommar.
    • Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.
    • du fattar inte varför folk åker till fjällen, alperna ligger liika nära och backarna är dubbelt så långa.
    • Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.
    • du vet att pantofflor inte är ett par skor.
    • 'tollor' är däremot funktionsdugliga skor du stukade fötterna i som liten.
    • du hade kommit på minst ett 'bombsäkert' sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag.
    • någon av dina tre första fyllor grundade sig i för mycket rebenshopen/aperetif(den med fågeln på 'den söte, söte, goe, goe)/pepiño.
    • vokalerna var det svåraste med att lära sig läsa och skriva i skolan - speciellt om du är från Lomma.
    • du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.
    • du behöver inte fråga vad en 'rullebör' är.
    • en flaska Skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider.
    • du inte börjar gråta för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet.
    • 'räligt' bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.
    • 'balle' är en del av rumpan . 
    • någon säger något som du inte tror på och du utbrister 'ah, du snackar'.
    • du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.
    • sillamjölke är förolämpning som du antagligen aldrig använder, men om du ser någon som är riktigt klen så vet du att du skulle kunna kalla honom det.
    • du blir förvånad att mölla faktiskt kallas för väderkvarn på rikssvenska.


    - Alla måsten

    DATUM: 2008-10-20 KLOCKSLAG: 19:37:58

    Har ägnat de sista timmarna åt alla måsten som finns. Fast jag har bara hunnit med ett par grejor av det som står på listan.

    Har:
    skickat iväg ansökan
    skrivet lägenhetsansökan till hyresvärd
    börjat skriva på min opponering
    har sorterat mina papper
    bestämt träff med min kära moster
    bråkat med telenor, ännu en gång

    Det är ju så att eftersom datorn och tvn är igång så fastnar man ju oftast framför dem istället för att ta tag i allt. Men ska nog hinna med det viktigaste denna veckan. =)


    - Lunchlyx

    DATUM: 2008-10-20 KLOCKSLAG: 17:58:02
    Tack Fredrik för att du kom med det utmärkta förslaget om att gå till jensens på lunch idag. Vad gott det var med en köttbit och potatis.... det äter jag inte för ofta *s*. Trevligt sällskap var det oxå, jag, Fredrik och Natalie bara snackade så helt plösligt hade vi suttit där i en och en halvtimme *haha*.

    Blev en tur på stan oxå, va ju tvungen att spana läget på vad som ska inhandlas när lönen kommer =)

    Har ni gjort idag??

    - Feeling lonely

    DATUM: 2008-10-19 KLOCKSLAG: 21:45:45
    Känner mig lite ensam idag..... dels för att jag saknar en viss person. Saknar den dagliga kontakten, saknar söndagskvällarna, saknar att få sms, saknar......ja bara saknar allt helt enkelt!

    Känner mig lite ensam idag....dels för att jag vet att en av mina vänner kommer att flytta härifrån, kommer sakna henne som FAN.

    Känner mig lite ensam idag......dels för att jag vet att mina systrar är i Halmstad och firar en av systrarnas födelsedag. Önskar att jag varit med, men jag va ju tvungen att jobba. Som student måste jag tyvärr göra val som är baserade på min ekonomi ibland. Ett stort GRATTIS till dig Helén *kramar*.

    Känner mig lite ensam idag.... dels för att jag har ett stort beslut att fatta, och egentligen vill jag helst att någon annan ska bestämma åt mig. Men så fungerar det inte i verkliga livet. Måste bestämma mig.....

    Känner mig lite ensam idag.... dels för att jag vet att mamma känner sig ensam och jag är inte där hos henne.

    Ännu ett tråkigt inlägg från en förvirrad och trött Ehwa. Snart blir det mer positivitet härifrån.... hoppas jag!

    Hur står det till med er andra en sen söndagkväll som denna??

    - Me and my girl Caroline

    DATUM: 2008-10-19 KLOCKSLAG: 21:28:39



    Här är jag och Caroline, en av mina bästa vänner. Såhär är vi jämt när vi ses, vi tramsar, flamsar och skrattar. Detta foto togs på min födelsedagsfest =)


    - ...

    DATUM: 2008-10-18 KLOCKSLAG: 22:43:12

    Saknar


    - Registrera dig - Market 2 Member

    DATUM: 2008-10-17 KLOCKSLAG: 23:10:40
    http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=98ddcf13-eef0-4940-8aeb-545dcb45517c

    Klicka på länken
    Bli medlem
    Börja tjäna ihop poäng genom reklam och köp
    Byta poängen mot pengar eller skänk dem till välgörenhet

    Hur enkelt som helst =)

    - Fredagkväll

    DATUM: 2008-10-17 KLOCKSLAG: 21:14:23

    Då sitter man här i soffan igen *s* Kom hem från Skåne igår kväll. Tack syrran för du skjutsade mig hem.

    Blev väckt av telefonen imorse på min tänkta lediga dag. Så blidde det alltså inte, det va bara att hoppa in i duschen o göra sig klar för jobb =) Men vad gör det. Jag trivs på mitt jobb och vill jobba så mycket jag kan.

    Först bar det dock av till Frölunda torg för att prata lite med telenor igen. Min telefon fungerar inte som den ska, kan inte ta emot eller skicka sms. 4 veckor ska det ta för dem att fixa detta *suck*. Nu har jag en lånetelefon, och den fungerar som den ska iaf *s* Än så länge, det är ju jag som har den så snart slutar väl den oxå att funka.

    Nu ska jag krypa ner i soffan igen, blir sängen tidigt ikväll eftersom det är jobb som gäller hela helgen. Hoppas ni har en trevlig helg alla där ute


    - Morrn

    DATUM: 2008-10-16 KLOCKSLAG: 09:54:40
    Har sovit länge idag. Behövde nog det. Men har vaknat med världens huvudvärk. Hoppas på att den går över under dagen.

    Några tips på hur man botar huvudvärk när den inte vill försvinna med pillers hjälp??

    - Nu är det över

    DATUM: 2008-10-15 KLOCKSLAG: 21:58:24
    Nu slipper hon lida mer, nu har hon fått somna in lugnt och stilla. Jag är tydigen starkare än jag trodde. Jag klarade detta, jag va med henne in i det sista. Och nu känns det bra, jag gjorde rätt. Vi tog rätt beslut.

    Jag är glad att vi valde veterinären i Sövestad. Hon va lugn, sansad och pratade med både mig och katten genom hela proceduren. Katten min visste nog vad som väntade henne, för denna gången var hon lugn som en filbunke. Förra gången hos veterinären blev både jag och min tröja sönderrivna.

    Det har varit en sorglig dag! Men samtidigt känns det skönt att veta att min lilla älskling slipper lida mer. Tydligen hade hon många fler tumörer på magen och hade inte klarat sig länge till. Nu slipper hon ha ont, vi slipper oroa oss för vad som ska hända.

    Nu är det över!!

    Tack Johanna för att du varit med hela dagen. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Tack Plingeling och M för att ni orkar med mitt ältande. Tack mamma och systrar för att ni finns!!




    R.I.P Busan

    - Idag är det dax

    DATUM: 2008-10-15 KLOCKSLAG: 11:13:22
    Va uppe tidigt idag för att ringa veterinären. Tyvärr så är det som vi befarar och jag har fått en tid i eftermiddag. Så idag är det dax, det känns så overkligt.........just nu iaf.

    Vill inte!!

    - Både gott och ont

    DATUM: 2008-10-14 KLOCKSLAG: 22:56:58
    Då va jag tillbax i Skåne igen, för hur länge vet jag inte än. Det beror på hur allt går här nere. Men det första jag känner av när jag kommer hit är att jag gjorde rätt som flyttade härifrån. Jag hör inte hemma här och det var av helt egoistiska själv jag sökte mig härifrån. Hade jag tänkt på alla andra hade jag inte kommit dit jag är idag.

    Jag saknar mina vänner när jag åker härifrån, jag saknar min mamma, jag saknar havet och katten. Men mer är det inte...... inte just nu iaf. Men jag tror, eller jag vet, att jag kommer att flytta tillbaka hit någon gång i framtiden.

    Idag har jag hunnit med en hel del efter att jag kom hit vid halv sex tiden. Först blev det husmanskost hemma hos mamma och KF. Därefter begav jag mig till Max för att äta glass med M, i sedvanlig ordning. Sist men inte minst så blev det ett besök hos Plingeling. Hon jobbade som vanligt, men det brukar funka bra att hälsa på ändå *s*

    Nu sitter jag med datoruppgiften för denna vecka. Vi ska göra lite olika kalkylker och formler i Excel. Det är kul, iaf just nu. Men det va ett tag sedan jag använde programmet märker jag.

    Dags att fortsätta =)

    - x2000

    DATUM: 2008-10-14 KLOCKSLAG: 14:36:49
    Hatar verkligen att åka detta tåg. Jag kommer visserligen fram snabbare, men frågan är om det är värt det. Sitter o försöker göra min datoruppgift, men jag mår mest dåligt. Denna dumma åksjuka =/

    - snart klart för avfärd

    DATUM: 2008-10-14 KLOCKSLAG: 10:13:15

    Då va allt packat!! Bara jag som ska bli klar. Jag ska bara:
    -äta frukost
    -föna håret
    -sminka mig
    -packa ner datorn
    -invänta syrran


    - Morrn

    DATUM: 2008-10-14 KLOCKSLAG: 09:06:39
    Har sovit dåligt i natt..... har mest legat och tittat i taket. Har verkligen inte kommit till ro. Vad gnällig jag är just nu, blir verkligen inga roliga inlägg i min blogg. Men håll ut, det kommer!!

    Vill inte åka till Skåne! Vill verkligen inte men jag vet att jag måste.... och det kommer kännas så mycket bättre sen. Men det är nu det är jobbigt.

    Får sätta mig med uppgiften till skolan på tåget så jag har något annat att tänka på.
    Ha en bra dag


    - Mumsigt värre

    DATUM: 2008-10-13 KLOCKSLAG: 21:31:40
    Det va en riktigt lyckad kladdkaka. Jag förstår varför hon vann tävlingen med det receptet. Vi lyckades dock inte göra fluffet som man skulle ha till eftersom det skulle stå i kylen i 6 timmar. Men vi gjorde en egen variant. Vi vispade grädden och blandande den med de krossade mariannekaramellerna. Kladdkakan med tillbehör va riktigt mäktig och något av det godaste jag ätit på länge.

    Denna kvällen va precis vad jag behövde, att få umgås med C, skratta lite, snacka lite och äta gott. Jag behövde verkligen få tänka på något annat än allt som hänt de sista dagarna. Orkar inte va ledsen längre, orkar inte gråta mer, men tyvärr så försvinner ju inte känslor på en sekund. Vet att jag kommer få vara ledsen, ovetande och oförstående ett tag till, är väl bara att försöka att inse att det är så. Hur svårt det nu än är *saknar*.

    Har ett par tuffa dagar framför mig nu, ska hem till Ystad imorgon. Bo hos mamma, få äta lite husmanskost *mums*. Ta avsked av min kära lilla katt som ska få somna in i veckan. Få lämna denna värld och slippa all smärta. Det kommer bli tufft, det kommer va svårt men jag ska klara det. Jag måste!!

    Nu ska jag packa klart så jag kan sova länge imorgon.

    - Kladdkaka med fluff

    DATUM: 2008-10-13 KLOCKSLAG: 16:44:44
    Ikväll ska jag umgås med världens bästa Carro. Hon dyker upp när hon slutat jobba, först ska vi handla allt som behövs för att göra en god kladdkaka. Receptet hittade vi hos vinnaren i Kladdkake SM.
    http://www.aftonbladet.se/matvin/article3518995.ab
     
    Ser fram emot en kväll med mycket svullande och snackande

    - Upptagen med skolarbete

    DATUM: 2008-10-13 KLOCKSLAG: 10:32:48
    Sitter i skolan just nu och ska skriva opponering på en av de andra gruppernas arbete. Vi ska även göra en powerpointpresentation inför redovisningen på torsdag. Tyvärr så kommer jag befinna mig i Ystad då, men det kommer säkert gå bra ändå för vår lilla grupp =)

    Ska iväg och bråka med Telenor sen *suck*. De försöker få mig att betala en räkning på ett abonnemang som är uppsagt sedan juni månad i år. Ja, ja.... hoppas det går att lösa för jag är inte sugen på att betala tre månaders abonnemangsavgift till.

    - Usch och fy

    DATUM: 2008-10-12 KLOCKSLAG: 22:07:04
    vad jag inte ser fram emot nästa vecka. Ska göra något som tar emot något fruktansvärt, men det är ett måste.

    På tisdag ska jag ta tåget till Malmö för att sedan ta mig vidare till Ystad. Det är nämligen så att min lilla katt, som jag har haft i över tio år är sjuk. Hon har en tumör på sin mage som växer. Eftersom hon är så gammal som hon är så gör de inget hos veterinären, utan det är bara för henne att somna in. Min mamma klarar inte av detta och det gör väl knappt jag heller. Men jag måste, det är min katt och jag älskar henne över allt annat. Det är min uppgift att se till att hon får det så bra som möjligt. Att hon får somna in, att hon inte känner smärtan längre.

    Det tar emot grymt mycket eftersom jag vet vad hon betyder för både mamma och mig. Men som sagt det måste göras, så det blir verkligen ingen nöjesresa denna gång.

    Sen att det händer en massa annat runt mig just nu som jag inte ens förstår gör inte saken bättre!!

    En ledsen Ehwa

    - Tack

    DATUM: 2008-10-12 KLOCKSLAG: 21:31:24
    Tack familjen G för en trevlig dag. Tack för att ni skingrar mina tankar.

    - Ledsen

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 23:10:53

    ett meddelande på telefonen och nu så rinner tårarna........


    - Denna dag

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 21:36:47
    har jag inte gjort mycket vettigt. Jo, det har jag ju faktiskt...........jag har pluggat lite, jag har ändrat designen på bloggen, jag har plockat undan lite. Känns som jag måste skaffa mig ett liv. Sitta hemma ännu en lördagkväll.......skärpning Ehwa!!

    - Lite ändringar

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 19:37:58
    ....nu har jag gjort lite ändringar i min design i bloggen. Den är inte helt klar än, men jag ger upp för idag.... berätta gärna vad ni tycker =)

    - Ny design...

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 15:33:39
    ....har tänkt ändra lite i min design på sidan.

    ...återkommer snart med den nya designen, ni får snällt stå ut med denna så länge =)

    - Ny design...

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 15:33:38
    ....har tänkt ändra lite i min design på sidan.

    ...återkommer snart med den nya designen, ni får snällt stå ut med denna så länge =)

    - Fortfarande lördag

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 14:14:48

    Så då har jag pluggat lite idag med. Det är det positiva med pluggandet, att jag slipper tänka på allt annat tråkigt under tiden. Tycker marknadsföring är grymt intressant.... tenta i början av november så det är bara att plugga på!!

    Vad sysslar ni med idag??

    - Vad göra idag?

    DATUM: 2008-10-11 KLOCKSLAG: 09:59:11
    Ja, då va det lördag igen. Tiden bara flyger iväg. Jag känner mig så tråkig. Har mycket i skallen just nu, men inte det gamla vanliga utan detta handlar om helt andra saker. Något som är svårt för mig, något jag måste göra men det tar emot. Fast det är det bästa för alla inblandade.

    Igår kväll hamnade jag hemma hos syrran, fast jag egentligen helst ville vara ensam eller i en varm, trygg famn. Hade huvudvärk mesta delen av dagen igår, därav inget party hos N. Sorry!! Det blev en kväll där mina tankar togs bort av annat, som trevligt sällskap och snälla systrar. Saknade D sällskap bara!

    Nu är det dax för frukost, sen får vi se vad dagen har att erbjuda mig.



    - ...

    DATUM: 2008-10-10 KLOCKSLAG: 18:09:22


    - En ljusglimt

    DATUM: 2008-10-09 KLOCKSLAG: 21:02:45
    eller rättare sagt två, de är små rödhåriga och alldeles underbara. Har haft besök av två av mina systrar, M och så de små busungarna Thom och Erika. Blir så glad av att ha dem här, blir så glad av deras kramar och smarta komentarer. Älskar dem så mycket!!


    - ..

    DATUM: 2008-10-09 KLOCKSLAG: 15:45:12
    Och inte blir dagen bättre heller. Varför ska man tvunget ha såna här dagar, vill helst slippa dem. Vill inte vara denna överanalyserande självkritiska människa. Vill kunna släppa allt och bara leva.............bara njuta av livet, uppskatta det som är bra. Men....inte idag!!

    Sorry alla som läser att jag bara gnäller. Men så är det, ibland har jag dåliga dagar, grymt dåliga dagar..........men som tur är så händer det inte så ofta. Bara håll ut, det gör jag, snart är positiva Eva tillbax =)

    - hatar

    DATUM: 2008-10-09 KLOCKSLAG: 10:17:50

    ...att känna mig otillräcklig
    ...att inte veta
    ...att inte ha egen lägenhet
    ...att inte veta vart jag står
    ...att inte kunna nå fram

    ...såna här dagar


    - Lägenhetsletande

    DATUM: 2008-10-09 KLOCKSLAG: 09:48:46
    Har sökt en massa lägenheter nu, så jobbigt att inte ha en egen lägenhet. Gillar inte att flytta runt, jag behöver ha en fast punkt i mitt liv. Jag behöver ha min plats, där jag kan få det som jag vill och trivs. Just nu trivs jag inte alls, får ingen ordning på någonting. Främst för att jag inte har något förråd där jag kan sätta allt jag inte vill ha i lägenheten. Vill inte ha det så här...........vill ha en egen lägenhet. *suck*


    Är det någon som har något tips om en ledig lägenhet får ni gärna hojta till =)


    - Ögonen går i kors

    DATUM: 2008-10-08 KLOCKSLAG: 21:13:48
    .....så trött som jag är idag. Dagen började fel, och inte har den blivit bättre under dagen. Jo, visst har jobbet gått bra, men jag har varit helt slut. Är så j_vla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag vill inte lägga mig för att sova redan, känner mig själv..........lär vakna vid 5 tiden i så fall. Närmaste timmen är jag klistrad vid tv:n, det är ju greys anatomy *favorit*. Sen blir det nog sängen om jag inte kommer på något annat som måste göras *s*. Är så skönt att va ledig lite nu. Är lite efter med föreläsningar i skolan, men det tar jag igen imorgon. Sen blir det ett försenat födelsedagskalas imorgon. Har ju inte firat med syrrorna och barnen än. Carro kommer oxå =)

    Sen hoppas jag på att D har tid för mig i helgen. Miss him ♥

    - fÖrViRrAd

    DATUM: 2008-10-08 KLOCKSLAG: 08:13:44
    Jag är fullständigt förvirrad eller så är det åldern som börjar ta ut sin rätt *s*

    Igår när jag skulle sova så ställde jag klockan på ringning inför dagens jobb, 07.00. Det kändes fel men jag tänkte att det är det nog inte.............sagt o gjort, vaknade 0700 idag av klockan, gick upp duschade och fixade. Kändes fortfarande lite konstigt men jag kunde inte sätta fingret på vad det va..............Tog på mig jacka och skor, går bort mot busshållplatsen. Reagerade på att inte livsbutiken va öppen och då slog det mig. Jag brukar åka vid 9 tiden, inte 8. Så det va bara att traska hem igen. Men nu kan jag använda denna tiden till annat *s* innan det är dax att åka till jobb.

    Jag är fan förrvirrad *s*

    - Då va det bestämt

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 18:00:04
    ..........att jag ska tatuera mig igen. Var med JJ och syrran i eftermiddag för att kolla lite bilder och snacka lite med en tatuerare, samma som gjorde syrrans tatuering för 9 år sedan *s*

    Så nu är det bestämt, om en månad är det dax =)

    - ..

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 13:44:44
    Följ min blogg med bloggkoll

    - ...

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 13:29:15
    jag som inte skulle göra så mycket idag!! Jag har som sagt gjort klart uppgiften till skolan, diskat, lagat lunch och tryckt i mig den. Jag har plockat undan kläder efter tvättningen i söndags.

    Vad effektiv jag är idag... kan det va för jag är ledig *s*

    - Tidigt ute

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 12:37:20
    Jag är klar med min datauppgift för denna veckan =)

    Tror det knappt själv *s*

    - Glad

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 11:20:36
    En sån liten saker kan göra hela min dag. Idag fick jag ett brev med posten. Ett kuvert med handskriven adress, hur ofta får man det?? Det är oftast bara räkningar eller reklam som dimper ner i brevinkastet.

    Det va från min syster H, ett gratulationskort!

    Tack så jättemycket

    - Morrn

    DATUM: 2008-10-07 KLOCKSLAG: 10:07:43
    Vad skönt det är att sova ut. Är så glad för att det inte va skola idag, att det blev framskjutet en vecka. Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt..........iaf de närmsta timmarna!!

    Nu är det frukost i soffan som gäller

    - Fler modell för en dag bilder =)

    DATUM: 2008-10-06 KLOCKSLAG: 20:47:48


    - Nya skor?

    DATUM: 2008-10-06 KLOCKSLAG: 20:20:59
    Ska jag ge mig själv tillåtelse att köpa nya skor?? Jag har så ont i mina fötter varje kväll jag kommer hem från att ha jobbat på BW. Eller rättare sagt det börjar när jag sätter mig på bussen. Skulle behöva ett par uppbyggda skor med dämpning både fram och bak. Får se om jag hittar ett par snygga och sköna på jobb på onsdag.



    - Då va det dax igen

    DATUM: 2008-10-05 KLOCKSLAG: 21:53:32
    Fick mail av min s.k. hyresvärd idag. Den siste december har jag kvar lägenheten till.......... FAN... trodde att jag skulle få bo kvar ett tag till men så va inte fallet. Så nu är det dax på allvar att söka lägenheter igen, hatar att inte ha en egen lya, hatar att inte känna mig hemma, hatar att flytta runt. I värsta fall får det bli syrrans källare ett tag, vilket egentligen inte är något alternativ. Måste ha en lägenhet..... har ni något tips på vart jag hittar en så hör av er!!

    Denna dagen har varit urtråkig, men jag har fått en del pluggande gjort. Tänkte se föreläsning men då ville inte internet fungera så jag har läst i kursboken istället. Marknadsföring är ett väldigt intressant ämne. Tvättat har jag oxå gjort, så nu kan jag gå till jobb imorgon med en ren tröja =)

    Så tråkigt att jag hade andra planer för kvällen så jag inte kunde följa med gruppen på bio. Men det kommer väl fler gånger hoppas jag. Hoppas ni har kul allihop =)

    Känner mig så trött och ledsen just nu..... skulle helst av allt vilja krypa in i en varm famn och glömma allt annat runt omkring mig. Detta med lägenhetsletande tar på krafterna, att inte veta hur mycket pengar man har från månad till månad tar på krafterna, att känna mig stressad och inte hinna med tar på krafterna. Som tur är så är det inte mycket planerat veckan som kommer..... lite jobb blir det, men inga dagar i skolan. Blir visserligen en del hemmapluggande, men ska nog hinna med mig själv lite oxå *ler*




    - Whoohooo

    DATUM: 2008-10-05 KLOCKSLAG: 13:51:54

    Jag är klar med min datauppgift. Vi skulle göra en logga med vårt namn och ett nyhetsbrev. Med tanke på att jag inte fick till min logga riktigt som jag ville så blev jag ändå rätt nöjd med det färdiga resultatet. Det va en kul uppgift men den tog tid eftersom jag är så petig med placering och sånt *s*

    Nu ska jag ner i tvättstugan och se om jag hittar någon ledig tid.... bara jag hinner tvätta mina jobb t-shirts. Dags för jobb imorgon igen nämligen =)

    Vet ni varför man alltid väntar till sista sekund med att tvätta??


    - Morrn

    DATUM: 2008-10-05 KLOCKSLAG: 09:39:52
    Sovit som en stock i natt. Hörde inte ens när syrran skicka sms och berättade att hon kommit hem ordentkligt till Borås. Men bara för det behöver jag ju inte vakna kl 8 en söndag *s* Men men..... det gör inte så mycket. Har massor att göra. Ska göra klart min datauppgift idag, och hinna se en föreläsning hade jag tänkte. Ska rusa ner i källaren sen o se om jag hittar någon tvättid idag. Mycket att göra och lite tid som vanligt.

    Men nu ska jag först se om jag kan få i mig lite frukost så att jag får lite energi till pluggandet =)

    Vad ska ni hitta på med idag??

    - JJ 30 år

    DATUM: 2008-10-05 KLOCKSLAG: 00:00:23
    Idag har vi firat att JJ fyllde 30 i veckan. Det va riktigt trevligt med god mat, trevligt sällskap, sing star och Guitar Hero. Jag skulle verkligen behöva gå till en sångpedagog innan jag sjunger inför folk *s*. Det låter inget bra alls, men jag lyckades ändå få mer poäng en M på en låt. Blev en tidig kväll dock eftersom vi alla va trötta.

    Dagen i övrigt har varit himla nice. En dag med shopping i Borås med minsta systern ML, hittade lite fynd på Gina Tricot. Och så fick jag träffa min D och hans son idag. Det va intressant och jag hade inte alls behövt va så nervös som jag va *s* Små människor är verkligen helt underbara. 

    Nu ska jag snart sova, ska bara kolla lite bloggar först.
    Hoppas att få träffa D imorgon oxå ♥

    Natti natti

    - Varför??

    DATUM: 2008-10-04 KLOCKSLAG: 08:43:07
    Varför räcker inte tiden till?? Sitter här o filosoferar på morgonkvisten. Ledig i helgen.............massor av tid över tycker jag, men så är det inte. Hinner knappt med. Men men det är väl så livet ska vara!!

    Nu ska jag iaf hoppa in i duschen så att jag blir klar för att åka o hälsa på min älskade lillasyster i Borås. Hoppas få se en skymt av D med *ler*.

    Ha en bra dag alla, för det ska jag ha

    - Soffläge

    DATUM: 2008-10-03 KLOCKSLAG: 21:52:44

    Vad jag är trött idag..... har jobbat hela dagen. Älskar mitt nya jobb och de som jobbar där. Trivs jättebra =) Men gud vad trött jag är när jag kommer därifrån, tror att det är för att jag vill lära mig så mycket som möjligt och det tar på krafterna att samla all info och samtidigt göra ett bra jobb med kunderna. Börjar äntligen lära mig vart allt finns på lagret iaf.

    Är helt slut nu ikväll, så planen har varit att ligga i soffan mest hela kvällen.......och det har jag gjort. Jag köpte mig en coka cola och har ätit upp en del av godiset från förra helgen. Snart sovdax, blir tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att åka till Borås. Måste ju hälsa på syrran nu när hon bor där. Och så har förhoppningsvis den där fina pågen tid att iaf ta en fika med mig *ler*

    Natti natti


    - Vart tar tiden vägen??

    DATUM: 2008-10-02 KLOCKSLAG: 22:45:54
    Vad händer med tiden?? Den lyckas försvinna utan att jag hinner reagera. Tråkigt men sant. Jag hinner ärligt talat inte med mig själv längre. Det är skola eller jobb som gäller hela tiden. Skönt att iaf få gårdagskvällen tillsammans med vänner o syster, att bli ompysslad och stylad, att få va modell för en kväll =) Vilket verkligen är en engångshändelse.  Längtar efter att få pyssla om mig själv, att hinna med att ta ett lugnande bad, att bara njuta av ledigheten framför tv:n, att bara vara.... inte ha några måsten.

    Jag känner att jag ligger lite efter med skolarbetet och jag hinner verkligen inte ta igen det. Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare så jag kan hinna landa, tänka och känna igen. Och så hoppas jag att jag får tid och möjlighet att träffa den där charmigt underbare D.

    Nu blir det att skicka in den färdiga rapporten, sen blir det sängen. Jobb imorgon =)

    - Modell för en dag - resultat =)

    DATUM: 2008-10-02 KLOCKSLAG: 22:36:48

    - Modell för en dag

    DATUM: 2008-10-01 KLOCKSLAG: 13:52:46

    .........ska jag va idag!! Jag, C, Syrran och M ska iväg och bli sminkade och fotograferade idag. Det ska bli superkul, men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha för kläder. Det är meningen att vi ska ha 3 outfits med oss, men jag har ingen fantasi och vet inte vad jag ska ta med mig *suck* Blir väl att jag slänger ner något i väskan en kvart innan vi ska va där *s*.

    Sitter och håller på med datauppgiften just nu, hur kul som helst!! Men det tar tid... och det har jag inte riktigt känner jag. Som vanligt så är det mer planerat på en vecka än vad tiden räcker till.

    idag: plugg, modell, plugg
    imorgon: jobb, plugg, träffa gruppen för genomgång av rapporten
    fredag:jobb
    lördag:fira JJ:s 30 års dag
    söndag:träffa D hoppas jag

    Matdax så jag får lite energi, sen är det tillbax till datorn =)


    RSS 2.0