• [ Arkiv ]
  • - underbart

    DATUM: 2009-06-28 KLOCKSLAG: 19:03:30
    Detta underbara väder alltså! jag är så glad för att sommaren är här. Jag älskar sol, värme och allt som hör därtill. Är glad för att jag varit ledig i helgen och njutit av solen. För vem vet när det vänder =)

    - ett nytt försök

    DATUM: 2009-06-24 KLOCKSLAG: 18:32:35
    Har inte kommit igång med träningen efter min förkylning, förutom promenaden i måndags!! Så idag tänkte jag springa en tur på fjället i slingan. Full av energi gick jag uppför backen, hade ork att springa mer än jag brukar, men så kom jag halvvägs och då sa kroppen ifrån..... suck..........höll på att dimpa i backen så jag fick snällt gå sakta hemåt! Tror inte kroppen va riktigt redo för en joggingtur.

    Hoppas att jag snart kan träna ordentligt igen, nu när jag har viljan och lustan att komma ut och springa! Ska försöka ta foto på den lilla backen en dag så ni kan få se min uppvärmning *s*

    - promenix

    DATUM: 2009-06-22 KLOCKSLAG: 09:53:42
    Istället för att ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv så tog jag mig i kragen och gick en promenad istället. Nu efteråt känns det hur bra som helst. Varför gör man inte det varje dag??
    Skärpning Ehwa!!

    - lillkillen jag spenderade helgen med

    DATUM: 2009-06-22 KLOCKSLAG: 09:41:51


    Visst är han underbar!! 10 veckor gammal, Elmo heter han!! Så söt så det finns inte!!

    - trodde det skulle bli lättare med åren

    DATUM: 2009-06-21 KLOCKSLAG: 20:28:16
    Trodde att man med åren skulle lära sig hur karlar tänker och hur de fungerar!! Men så är inte fallet, är lika oförstående som jag va när jag va 18.

    Har sedan en tid tillbaka varit aktiv på ett par dejtingsidor för jag tyckte att det va dax att träffa någon. Börjar känna mig smått ensam, men absolut inte desperat. Har pratat med en hel del trevliga killar, men speciellt en!! Vi har inte träffats men pratat oändligt med timmar i telefon de senaste veckorna, nu när det drar ihop sig till att ses........drar han sig undan!!

    Det är väl bara att inse att letandet måste fortsätta. Tråkigt men sant!!

    - midsommar, snaps och sill??

    DATUM: 2009-06-21 KLOCKSLAG: 13:21:30
    Jag vet att för många betyder midsommar fest, snaps, sprit och hålligång. Midsommar för mig är förknippad med god mat och gott sällskap. De sista åren har jag varit hemma hos Plings föräldrar på midsommarafton och det är perfekt för mig. Där finns allt du kan önska i matväg, iaf allt jag gillar och tycker hör till midsommar. Sällskapet är trevligt och underhållande. Det skämtas och gemenskapen är bra!

    Jag gillar Plings föräldrar och jag är glad att jag får fira med dem!!



     


    - långt upp i näsan

    DATUM: 2009-06-21 KLOCKSLAG: 12:32:49

    Då har vi mötts igen! Jag och kråkletaren. När jag bodde i Skåne för snart två år sedan, åkte jag på en dagstur till Malmö med tåg. I malmö, på väg hem igen, gick det på en kille med stora hörlurar och hög musik. En ganska ung kille men hade nog fyll 20 iaf. Han såg relativt fräsch ut. Han satte sig i sätet mitt framför mitt. Efter ett kort tag började han sticka in fingret i näsan, först lite försiktigt men ju längre tiden gick desto längre in gick fingret och desto mer kom det ut. Eftersom han inte hade någon näsduk eller så, vill jag inte ens tänka på vart det han hittade i näsan tog vägen. Jag kunde inte titta på honom!! Usch och fy säger jag bara. Han grävde och letade hela vägen till Skurup.

    Idag träffade jag på honom igen. Jag kände igen honom, men kunde inte placera honom. Så när han började gräva i näsan efter ett tag kom jag på det.

    Vi möttes igen alltså, jag och kråkletaren.


    - på väg hem........IGEN

    DATUM: 2009-06-21 KLOCKSLAG: 12:24:51
    På väg hem........igen!! Varje gång jag åker till skåne känner jag att jag saknar det, och varje gång jag åker tillbax till Göteborg känner jag att jag valt rätt. Jag hör hemma i Gbg, det är där jag kommer bo ett tag framöver. Det är där jag trvis bäst.

    Även om jag saknar mina vänner som FAN. Men vad ska man göra, bo där jag trivs bäst eller bo där jag trivs mindre för att mina vänner finns där?? Jag väljer mig själv. Jag är egoistisk i mitt val. Jag väljer Göteborg!!

    - på väg hem

    DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 19:11:49

    Ni hör och ser hur min skånska återkommer sakta men säkert *haha* Det brukar höras på min dialekt att jag varit hemmavid eller haft besök hemmifrån.

    Så på måndag på jobb vet de vad som väntar, de kommer inte förstå ett smack och kommer säg VA efter varje mening *s*


    - de e traaaaaaaadet att åga buusssss

    DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 19:08:46
    =)

    - on da buzzzz

    DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 18:59:40
    sitter på bussen och försöker roa mig! Det är inte lätt. Har tvingat min minsta syster att försöka roa mig en stund iaf *haha* Hon skickar massa låtar och sånt till mig.

    Älskar min minsta syster =) och mina andra systrar med såklart (ni är bäst)

    - grisnäsa??

    DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 13:32:45
    Så här vacker kan man vara när man suttit på förfest i ett antal timmar, fått i sig lite mycket att dricka och är på väg in till stan för att svänga på de lurviga *haha*

    - bättringsväg

    DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 13:30:36

    Efter ett par dagars användande av nässpray, piller och oändligt många näsdukar är jag nu på väg att bli bättre. Har sovit så många mer timmar än jag brukar och det har jag troligtvis behövt.

    Håller på att packa för att åka till Ystad över helgen. Det blev inte som det va tänkt från början men är nöjd med lösningen. Åker buss i eftermiddag, efter ett hett tips från min vän Mackan kom jag över biljetter för 69 kr stycket. Ett klipp för min skrala ekonomi. Plus att min vän även ställde upp och lånade ut sitt sommarkort så jag kan åka mellan malmö och ystad för typ ingenting =) Tack!!

    Längtar tills jag får träffa Ingela och lilla Elmo!! Tror att han är så söt att jag dör *s*. För er som inte vet är Elmo en liten pappillion valp.

    Åter till packandet!!


    - då va det min tur

    DATUM: 2009-06-15 KLOCKSLAG: 21:13:22
    Så länge klarade jag mig ifrån att bli förkyld. Sitter här med en rinnande näsa, har svårt för att andas och är helt jävla slut.
    JÄVLA FÖRKYLNING

    - OOL

    DATUM: 2009-06-14 KLOCKSLAG: 19:57:49
    Jag måste ju berätta att jag klarade min organisation och ledarskapstenta!! Så glad för det, eftersom jag trodde att jag misslyckats. Nu är det bara två tentor jag väntar besked på, håll tummarna om att jag slipper omtentor i augusti innan skolan börjar igen.

    - bortglömd

    DATUM: 2009-06-14 KLOCKSLAG: 19:56:31
    Min blogg har varit bortglömd den sista tiden. Jag kan inte lova att jag ska bättra mig för jag har inte så mycket att skriva om, eller jo det har jag nog. Men jag vet inte hur mycket jag vill dela med mig av än *ler*

    Men jag ska försöka bättra mig iaf!!

    - vart är viljan?

    DATUM: 2009-06-03 KLOCKSLAG: 12:58:52
    Har tappat viljan att träna! *suck* Jag som kom igång ordentligt där ett tag, men så va jag sjuk förra veckan och det gör att jag drar mig för att gå dit igen. Men tog mig i kragen och gick ut en lång promenad innan frukost idag. Gick en slinga som går i berget här bredvid. Mycket backar och mycket svett. Men skönt va det när jag kom hem. Får väl se till att komma ut på fler sådana turer istället när viljan att gå till gymmet har avtagit.

    - en avklarad

    DATUM: 2009-06-03 KLOCKSLAG: 12:56:23
    Då va en tenta avklarad. Och gud vilken tenta!! Jag och alla andra på min utbildning var nog alla lika förvirrade av utformningen på tentan. Det är solklart att den som gjort tentan inte hållt i våra föreläsningar eller angivit läshänvisningar. Undra om personen ens kolla vad det står att vi ska kunna efter avslutad kurs. Eftersom alla och jag menar alla på utbildningen är besvikna på tentan är jag helt säker på att det inte handlar om vår kunskap utan att de ansvariga på utbildningen ännu en gång inte kommunicerar med varandra.

    Blir jag godkänd på denna tentan ska jag vara glad!!

    RSS 2.0