• [ Arkiv ]
  • - världens bästa

    DATUM: 2009-08-17 KLOCKSLAG: 19:12:27
    Ingela är verkligen världens bästa! Idag när jag kom hem hittade jag ett stort grönt kuvert i min brevbox. Gissa om jag blev glad.

    Tack min kära vän för allt, love you!!


    - energi, energi, energi.... var är du??

    DATUM: 2009-08-16 KLOCKSLAG: 13:59:34

    Omtenta på tisdag. Vad gör jag då.... jo dammsugar, plockar undan, fixar naglarna, diskar, ja allt som är tråkigt i vanliga fall. Jag har visserligen fått lite pluggat, men räcker det??

    Hoppas innerligt det, för jag orkar inte mer nu. Har ingen energi och jag hittar den inte någonstans heller. Har försökt med mat, dusch och dylikt. Men men....

    Önskar ibland att jag hade mer självkaraktär, att jag verkligen gjorde det jag sa till mig själv att göra, att jag inte skjutit fram allt i sista sekund. Men sån är jag inte, och jag vet inte om jag kommer att bli det någon gång heller. Men än så länge har det fungerat, en omtenta på ett år. Jag har jobbat från 75 % och uppåt, plus att jag studerat samtidigt.... på heltid.

    Jag kan om jag vill!!


    - ice age 3

    DATUM: 2009-08-13 KLOCKSLAG: 10:55:38
    Va även på bio igår! Med min älskade systerson. Vi har alltid lika kul när vi umgås. Det blev filmen sen en tur på kalaset. Thom spelade guitar hero och så kollade vi på allt folk. Vilket tur att vi har lärt upp honom bra så han har samma intresse som oss andra i familjen *ler*

    - kalasdax

    DATUM: 2009-08-13 KLOCKSLAG: 10:47:33
    Igår va jag på kalaset!! Göteborgs kulturkalas även kallat. Planerna va att se Betner m.fl. och det gjorde jag! Stand-up på hög nivå.

    - traumatisk hemfärd

    DATUM: 2009-08-08 KLOCKSLAG: 18:29:54
    Många inlägg blir det idag! Inspirationen flöder *haha* Tänkte göra om min bloggdesign i dagarna med, jag har ju semester nu. En hel vecka till... I´m loving it!

    Idag på väg hem från Saltholmen så hände något traumatiskt. Chauffören, i detta fall en kvinna, sa i högtalaren till en man som gick på den fullpackade vagnen att han inte fick åka med eftersom han hade tre stora hundar med sig. Chauffören upprepade detta ett antal gånger men mannen vägrade lyssna. Tydligen har de ändrat reglerna så att man enbart får ha en hund med sig och med tanke på hur packad vagnen var så tycker jag att det är rimligt.

    Till slut gick chauffören bak i vagnen för att be mannen gå av, eftersom det är en säkerhetsrisk. Mannen börjar käfta men går av tillsammans med kvinnan. Han börjar gorma och skrika, Det slutar med att han bussar hundarna på den stackars kvinnliga chauffören som står upptryckt mot räcket. Den ena hunden biter henne i låret, hundarna skäller och kvinnan skriker. Va hon inte rädd för hundar innan kommer hon troligtvis bli det nu. Vagnen står stilla och fler vagnar står bakom. Mannen försvinner med sina hundar uppför gatan, en passagerare följer efter honom samtidigt som hon pratar med polisen. Chauffören är chockad, helt förståligt!! Alla passagerar är upprörda och tagna av händelsen.

    Vissa människor borde verkligen inte ha hund. Tänk om han fått åka med på vagnen, i den fullpackade vagnen. Vad kunde hänt då?? Vem mer hade blivit biten? Troligtvis kommer polisen inte få tag i mannen som gjorde detta och han kommer troligtvis att fortsätta åka spårvagn med sina hundar.

    Vad kommer hända nästa gång??


    - vackra Skåne

    DATUM: 2009-08-08 KLOCKSLAG: 18:20:16
    En bild på utsikten vid Kiviks Marknad

    En dag på stranden i Ystad

    Torget

    Marinan

    Marinan

    Utsikten från restaurangen vid marinan

    Samma som ovan

    Mammas lilla kisekatt

    Så söt hon är det lilla trollet

    - long time no see

    DATUM: 2009-08-08 KLOCKSLAG: 18:11:08
    Har inte haft varken lust eller inspiration att skriva här den sista tiden. Beror på många olika saker. Tänkte lägga upp lite bilder iaf...

    Ha det gott alla där ute och hoppas ni njuter av sommarvärmen lika mycket som jag gör

    RSS 2.0