• [ Arkiv ]
  • - världens bästa syskonbarn

    DATUM: 2010-11-29 KLOCKSLAG: 09:47:17



    - Söta Sessan!

    DATUM: 2010-11-29 KLOCKSLAG: 09:42:36

    img_0589 (MMS)

    Söta Sessan!


    - hålls ihop med tråckeltråd

    DATUM: 2010-11-29 KLOCKSLAG: 09:37:34
    Just nu är det tufft! Jag vet inte hur mycket mer jag orkar, det känns som jag hålls ihop med tråckeltråd. En tråd som när som helst kan gå sönder. Orken finns inte, vilket går ut över mitt humör. Minsta lilla sak, blir stor!! All energi går åt till att vara trevlig på jobb, så när jag väl kommer hem bryter jag ihop. Men men, det ska väl bli bättre det med. Måste lära mig att handskas med mina känslor.

    Ska till läkaren på onsdag, hon har kanske ett bra förslag på vad jag kan göra för att må bättre och få tillbax min energi!!


    - nu är vintern här

    DATUM: 2010-11-24 KLOCKSLAG: 22:04:06
    Älskar detta underbara vinterväder! Jag tror det är för allt blir ljusare, när den vita snön ligger så fin på marken =) Och jag är tacksam för alla små ljusglimtar som visar sig just nu!!

    - att jag aldrig lär mig

    DATUM: 2010-11-24 KLOCKSLAG: 22:02:14
    Att jag aldrig lär mig att jag inte ska börja hoppas och tro på kärleken...........


    - Mina älsklingar!

    DATUM: 2010-11-15 KLOCKSLAG: 22:46:50

    img_0587 (MMS)

    Mina älsklingar!


    - välbehövd ledig dag

    DATUM: 2010-11-15 KLOCKSLAG: 17:55:09
    Idag har jag varit ledig heeeeela dagen! Så skönt och välbehövligt! Inte för att jag sovit speciellt länge idag, men jag har fått ta hand om mig själv och min lägenhet. Det blev sushi till lunch med syrran och innan dess hade jag ett hastigt men trevligt lunchbesök.

    En bra dag.... helt enkelt!

    Nu blir det matlagning på hög nivå, det ska räcka till mat idag och helt ett par luncher på jobb. Kyckling, äppelchutney, creme fraich och rotfrukter i ugn =) *mums*

    Ha en trevlig kväll
    kramar




    - - sovmorgon

    DATUM: 2010-11-12 KLOCKSLAG: 08:55:44
    Idag såg jag till att få sovmorgon! Vaknade ungefär vid den tid det vanligtvis är dax att gå upp. Men känslan av att få ligga kvar i sängen är underbar. =)

    Nu blir det frukost!!

    Hoppas ni har en underbar dag, för det ska jag ha!
    kram

    - Jönköping!

    DATUM: 2010-11-08 KLOCKSLAG: 20:28:12

    img_0571 (MMS)

    Jönköping!


    - Förtroende

    DATUM: 2010-11-08 KLOCKSLAG: 20:15:20

    Förtroendet är skyggt som en hjort. När man väl har jagat bort det dröjer det länge innan det kommer tillbaka.


    Förtroende är en av grundstenarna i alla relationer, respekt är den andra. Det har ingen betydelse om det handlar om vänskap, familj eller kärlek. Finns inte dessa två grundstenar är det stor risk att relationen inte håller så länge.

    Jag har precis tappat förtroendet för en vän, vars vänskap jag trodde betydde lika mycket för oss båda. Men tydligen är det inte så. Genom att undanhålla information som berör och sårar, genom att prioritera sin tid på tillfälliga vänner istället för en gammal vänskap........gör att just dessa grundstenar faller. Jag är besviken och ledsen, jag trodde att vi va bättre vänner än så. Men men livet går vidare och alla gör val i livet. Vissa får mer konsekvenser än andra. Och frågan är om du gjort samma val om du tänkt igenom vilka konsekvenser beslutet fick.

    Det finns även en annan relation i mitt liv där grundstenarna fallit för länge sedan. Och sedan dess har inget gjorts för att återfå det förtroende och den respekt som behövs för att relationen ska fungera. En ursäkt hade gjort att vi kommit en bit på vägen, men inte ens det har jag fått. Det har gått 18 år och du tror att vår relation ska kunna bli densamma som den var en gång i tiden. Det kommer bli svårt!! Vi kommer aldrig att kunna få tillbax den relationen vi hade då, inte det förtroende och den respekt du en gång hade. Du sårade mig oerhört, du har sårat mina systrar oerhört.......det måste du inse. Och visst relationen kan bli bättre än den är, men inte som den var! Det hoppas jag du förstår!

    Måndagstankar från lilla mig
    kram på er

    - oj oj oj

    DATUM: 2010-11-08 KLOCKSLAG: 19:48:08
    Nu har det gått ett tag sedan jag skrev igen! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen ibland. Men händer det mycket i mitt liv som gör att jag inte mår så bra, så blir tyvärr vissa saker lidande. Så är det bara!

    Just nu är det mycket som gör att min hjärna går på högvarv. Jag har många frågor i mitt huvud som bara åker runt, får inga svar och kommer troligtvis inte få heller. Samtidigt är det andra som vill ha svar av mig, svar som jag visst kan ge, men det kräver en enorm kraftansträngning från min sida.... vet inte om jag orkar med det nu!

    Varför kan livet inte bara va lätt?!?

    RSS 2.0