• [ Arkiv ]
  • - då va det kväller igen

    DATUM: 2008-11-30 KLOCKSLAG: 22:01:58

    Dagen blev inte som jag tänkt idag. Hade planerat att plugga fram till eftermiddagen, sen få hjälp av syrran ett par timmar. Sist men inte minst tänkte jag bege mig in till stan ikväll för en fika eller två *s*. Får ju sällan tid till det, och det fick jag inte idag heller. *suck* Jag blir så trött, det stressar upp mig att jag hela tiden måste planera in minsta lilla sak i detalj. Jag har inte tid att missa saker, jag har inte tid att förskjuta upp saker, inte ens en timme eller två. Jag har inte tid..........men det är tydligen svårt att förstå för andra.

    Jag har en vän som flyttar från stan om en månad, och jag har knappt ens tid att umgås med henne. Jag kommer sakna henne som FAN och vill tillbringa så mycket tid som möjligt med henne innan jul. Är det så svårt att förstå??

    När jag blir stressad, blir jag irriterad på allt och alla. När det inte blir som jag planerat blir jag arg, ledsen och det känns som hela världen rasar. Jag har inte tid! Längtar tills flytten är över så jag slipper ha det hängande över mig hela tiden.

    Min tid är oxå viktigt. Jag har oxå ett liv även om jag är själv.


    - arg som ett bi

    DATUM: 2008-11-30 KLOCKSLAG: 16:19:11
    då har jag fått ändra mina planer igen. *suck* Blir så jävla trött på att alltid behöva va den som ändrar sig.

    Jag gör det själv, det blir bäst så!

    - det är bara att inse

    DATUM: 2008-11-30 KLOCKSLAG: 14:58:27

    tiden räcker inte till. Extern redovisning tar längre tid än jag räknade med. Men det går iaf framåt. Har bara stött på ett problem hittills men det ska nog lösa sig snart.... hoppas jag iaf.


    - en sak klar

    DATUM: 2008-11-30 KLOCKSLAG: 10:03:05
    då va alla papper utskrivna....innan frukosten!

    NU blir det frukost =)

    - späckat schema för dagen

    DATUM: 2008-11-30 KLOCKSLAG: 09:32:28
    Hade tänkt att bara ha en mysdag idag. Inte göra så mycket! Men jag insåg ganska snabbt att det fungerar inte. Så idag blir det:

    Plugga extern redovisning
    Packa det mesta
    Skriva ut lite papper inför kommande skolvecka
    Göra en kompletteringsuppgift
    Tvätta

    Hoppas få in en fika på stan oxå, men i värsta fall får det vänta tills i veckan när Johanna kommer hit. Vill verkligen bli klar i lägenheten idag, så jag slipper packa i sista sekund. Mer än de sista kläderna och toalettsakerma då *s*.

    Dax att få kläder på mig och sen blir det frukost innan dagen sätter igång på allvar.

    - hatar känslor

    DATUM: 2008-11-29 KLOCKSLAG: 23:39:35
    Jag gillar inte ensamma lördagskvällar. Satt precis och tittade tillbaka på vad jag skrivit i mina blogginlägg, då kom det tillbax igen. Förvirringen, det oförstående. ... jag vet att jag inte ska tänka, bara släppa det! Men det är fan inte lätt.

    Såhär är det.... Jag blev kär, har svårt för att bli det men när jag väl blir det så kommer det hastigt, lustigt och intensivt. Det bara slog mig en kväll efter att vi umgåtts att jag tyckte mycket om denna kille så mycket att jag skulle kunna tillbringa hur mycket tid som helst med honom. Och jag min dumma nöt trodde att det var ömsesidigt. I samma veva kommer killen ifråga på att han inte vill binda sig. Precis när jag kommit fram till vad jag känner för honom.... det slår aldrig fel. Det är inte meningen att jag ska träffa någon tydligen. För varje gång jag släpper garden och blir kär så händer något sånt här. Hatar att bli kär, hatar känslor, hatar att det alltid blir så här. Nu sitter jag här med ett brustet hjärta och önskar att någon kommer på en bra metod att läka det snabbt som attans. Oftast går det bra, oftast tänker jag inte ens på det... men såna här kvällar där jag sitter här ensam kommer det tillbax. 

    Tycker inte om att det blivit så här. Saknar honom. Att hålla kontakten funkade inte det heller tydligen. Men det är bara att inse att det inte va meningen! Bara att försöka gå vidare! Det har väl han gjort, jag vet inte!! Jag har inte gjort det iaf, men jag måste göra det!!

    Läk dumma hjärta, läk!!

    - testing

    DATUM: 2008-11-29 KLOCKSLAG: 22:45:39

    Provar att lägga in youtubeklipp i bloggen, har aldrig gjort det förr =)


    - megatråk

    DATUM: 2008-11-29 KLOCKSLAG: 22:32:29
    Fy farao vad det är tråkigt att packa. Är så trött på att leva i röran.... längtar till tisdag. Hoppas att det går snabbt att flytta och att alla kan hjälpa till att ställa rätt thingsen.

    Mätt är jag oxå, har precis tryckt i mig en hel påse med malteser *suck*

    - hemkommen

    DATUM: 2008-11-29 KLOCKSLAG: 19:53:27
    och fattig. Handlade mer än det var tänkt. Men jag kunde inte låta bli när jag hittade en kökslampa som var perfekt, plus att jag hittade en lampa att ha ovanför sängen. Perfekt =) Och jag har nu officielt brytit mot mitt shoppingförbud, jag har handlat ett underställ, strumpor och en jacka idag! Bilder på allt kommer senare.... lamporna får ni se när de är uppsatta i nya lyan om ett par dagar.

    Vill egentligen gå ut ikväll men gillar inte att gå själv. Så det får vänta tills nästa helg, då blir det röj på nivå med Johanna och Caroline. Ser fram emot det!!

    - utflykt

    DATUM: 2008-11-29 KLOCKSLAG: 09:13:06


    Hit ska jag idag! Det har min syster bestämt ;) Egentligen känner jag att jag inte har tid. Men samtidigt så är det en kul utflykt. Hoppas bara att det inte är alldeles för mycket folk, det är det säkert eftersom det är lördag och lönedag *s*. Återkommer med info senare idag.

    Ha en underbar dag!

    - läkt

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 23:04:48
    Min tatuering har läkt klart nu =) Dax att knalla till tatueraren igen för att göra ifyllnaden!! Hoppas jag får tid snart. Mina fina tatuering ska bli ännu finare..... grymt nöjd! snart dax att börja planera nästa!

    - tisdag

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 22:50:25

    - me like

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 21:08:48
    http://se.youtube.com/watch?v=8c0wqoj3lEM

    - äta bör man

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 20:17:57
    Kom precis på att jag glömt äta sedan lunchen idag. Ojdå! Nu blir det paus i packandet, har faktiskt kommit en bit på vägen. Men drar mig från att börja med köket, har ju lyckats samla på mig en massa skit.

    Fikapaus ♥

    - ...

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 19:55:32
    shit vad mycket saker jag har!!

    - julklapp till mig själv

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 18:43:17

    Igår köpte jag min första julklapp, och den va till mig själv!! jag har länge önskat mig smink som är anpassat till min dåliga hy. Har inte hittat någon foundation som är bra nog, förrän nu då.

    Grymt nöjd med min julklapp =)


    - bio??

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 18:16:55
    Är sugen på att gå på bio! Vill se Twilight! Men med tanke på att jag har en hel lägenhet att packa ner, plus att jag inte har något biosällskap så blir det nog en hemmakväll.

    Måste packa! Ingen som känner för att hjälpa till *s*

    - lunchrast

    DATUM: 2008-11-28 KLOCKSLAG: 13:11:33
    Sitter på jobb, lunchrast. Tog datorn med mig idag för jag skulle skicka in vårt grupparbete idag. Men såklart så hade de inte fixat tekniken så det gick inte. Överlämnade jobbet till min kära gruppmedlem Veronica.

    Funderar på vad jag ska hitta på med i helgen, eller det behöver jag inte tänka på för jag har miljoner saker att göra. Men jag skulle vilja göra något kul, typ gå ut och rocka ändan av mig *s* Är så danssugen. Får se hur det blir med det. Nu ska jag iaf sätta mig med lite kurslitteratur den sista halvtimmen av lunchen.... så är det klart =)

    - då va det gjort

    DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 22:49:28
    har lyckats läsa ett par kapitel i boken till inköp och varuhantering. Känns gott att ha kommit igång med det oxå. Planerna är att göra lite varje kväll och lite varje lunchrast på jobb. Så pluggandet ska nog gå bra =)

    - elbolag

    DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 21:05:49
    Hur lätt är det att hitta ett bra och billigt elbolag??

    - en nödvändighet

    DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 21:00:27
    Biggie finns inte mer. Hunden som Syrran och JJ haft i ett par månader nu, har fått somna in. Han mådde inte bra utav alla dessa rundflyttningar och visade detta genom att bli aggresiv vid ett par tillfällen. Det är verkligen tur att det inte hunnit hända något allvarligt. Ett tufft beslut de tagit, men det klart bästa för hela familjen. Jag vet hur svårt det måste ha varit. Tänker på er!!


    R.I.P. Biggie ♥


    - lussebulle och varm choklad

    DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 19:53:25
    Nu ska jag sätta mig ner i soffan och bara ta det lugnt. Har gjort lite varm choklad och tagit fram lussebullen jag köpte innan idag. Behöver ta det lugnt! Iaf en stund, annars kommer jag gå in i väggen snart. Och det vill jag absolut inte.... vet hur syrran och andra i min närhet mått när detta hänt. Vill inte dit!! Måste ta hand om mig själv!



    Snart får jag träffa Johanna =)

    - stressad

    DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 18:49:54
    men ingen ork. Jag har så mycket att göra, både med skolan och privat. Men jag har ingen kraft eller ork att ta tag i något. Jag måste dock, för jag vill vara färdigpackad innan flytten. Jag vill inte ligga efter i skolan. Jag vill inte att jag själv ska förfalla. *suck*

    Hoppas på en bättre dag imorgon

    - glad

    DATUM: 2008-11-26 KLOCKSLAG: 20:02:07
    Har visst fått min semesterersättning från gamla jobbet oxå denna månaden. Oväntade pengar =) Det känns gott!

    - effektivitet

    DATUM: 2008-11-26 KLOCKSLAG: 19:44:46
    Det kallar jag effektivitet på hög nivå, när vi har gjort hela grupparbetet klart på en dag plus att vi haft ett seminarie =)

    - Stolt

    DATUM: 2008-11-26 KLOCKSLAG: 19:19:41
    Jag är så stolt över mig själv som lyckats hålla mig ifrån att handla kläder eller skor sen förra löningen =)

    - ont i ögonen

    DATUM: 2008-11-25 KLOCKSLAG: 22:10:08
    Vet inte vad som hänt, men de sista kvällarna har mina ögon gjort ont. De känns trötta, de kliar och jag blir alldeles röd i dem. Mysko!! Hoppas det försvinner snart, för det är rätt jobbigt.

    Idag har jag varit duktigt och pluggat både på lunchen och nu ikväll. =)

    Grattis M-L till betygen =) Snart blir det mat på Jensens, precis som jag lovade. Vi ska bara hitta en dag det passar i mitt pressade schema.

    Nu blir det sängen för min del. Ska ligga nerbäddad i min underbara säng och fortsätta tv-tittandet en stund till.

    - Helén

    DATUM: 2008-11-25 KLOCKSLAG: 08:34:00

    Min kära syster Helén kommer på söndag. Jag bara skoja om att hon måste komma hit för att hjälpa mig flytta, och nu kommer hon. Är så glad för det va så länge sedan jag träffade henne.


    - en vecka kvar

    DATUM: 2008-11-25 KLOCKSLAG: 08:08:57
    Om en vecka flyttar jag =) Längtar, samtidigt som jag är stressad. Alltid i konflikt med mina känslor *s*. Hoppas bara jag hinner packa allt innan tisdag. Får bjuda hit syrran för att hjälpa mig annars!

    - rättelse

    DATUM: 2008-11-23 KLOCKSLAG: 22:14:06
    har tyvärr inte blivit så mycket pluggande ikväll. Har dock koll på vad som ska göras inför kommande vecka. Tänkte ta med mig böckerna till jobb imorgon så jag kan få lite gjort på lunchen. Kvällarna tänkte jag ägna åt packande. Har fått ett par lådor klara ikväll. Känns skönt!! Men en hel del kvar, förstår inte hur mycket man samlar på sig under årens lopp.

    Nu är det snart sängen, ska titta klart på Wallander först =) Gillar filmerna, men det är kanske för jag känner igen mig hemma ifrån.

    - järnbrist

    DATUM: 2008-11-23 KLOCKSLAG: 20:42:03

    Här är symtomen!

    Man kan ha ett eller flera:

    Trötthet, yrsel, huvudvärk, irritation, blekhet, lätt depression, okoncentration, hjärtklappning, lätt andfåddhet, försämrat minne.

    Ojdå! Jag tror att jag lider av järnbrist. Har och har haft flera av dessa symptom under de sista veckorna, nästan de sista två månaderna. Nu blir det järnintag, så förhoppningsvis kommer jag bli både piggare och gladare om ett tag =)

    - söndagkväll=plugg

    DATUM: 2008-11-23 KLOCKSLAG: 18:21:21

    Tråkiga jag kommer att plugga hela söndagskvällen. Jag har en föreläsning att se i extern redovisning, plus att jag har lite sidor att läsa i boken. vill inte hamna efter i skolan, vilket det redan känns som jag gjort.

    Hoppas ni har en trevlig kväll


    - Nu är det slut

    DATUM: 2008-11-23 KLOCKSLAG: 08:28:11
    Nu är det slut på tråkiga, patetiska inlägg.

    - jag är patetisk

    DATUM: 2008-11-23 KLOCKSLAG: 08:24:14

    Blir så arg på mig själv för att jag inte kan släppa dig. Jag tänker på dig varje dag, i natt vaknade jag av att jag drömde om dig.

    Jag är patetisk, trött, stressad och allmänt ur funktion. Jag är arg på mig själv för att jag är så godtrogen och tror på vad folk säger. Jag är arg på mig själv för jag tar på mig saker som jag egentligen inte orkar med. Jag är arg för att jag inte bara kan släppa, sluta tänka och bara leva.

    *suck*


    - raggsockar

    DATUM: 2008-11-22 KLOCKSLAG: 22:22:57
    Nu är det kallt ute, var tvungen att leta fram raggsockarna i morse så jag kunde ha mina sneakers. Klarar mig inte utan dem *s*.



    Och vilken tur att jag är klädd för vinter när man ska stå ute o vänta på bussen. Det är fan inte varmt ute längre!!


    - slutsats #3

    DATUM: 2008-11-22 KLOCKSLAG: 22:18:07
    spring inte i isfläckade stentrappor

    - det är tragiskt att ens liv kan förändras på ett par sekunder, utan att vi kan göra något åt det

    DATUM: 2008-11-21 KLOCKSLAG: 22:07:15

    En händelse som berör en vän till familjen. En bilolycka där utgången blev allvarliga skador som gjorde att du hamnade på sjukhuset och ingen vet vad som kommer att hända framöver. Tänker på dig Natalie!

    Denna hemska händelse, plus allt annat tragiskt som hänt mina nära och kära, gör att jag tänker extra mycket på livet och dess innehåll. jag tror inte alla inser hur viktigt det är att vi tar till vara alla tillfällen vi får i livet. Att vi tar varje chans vi får att umgås med de vi tycker om, för vi vet inte när livet förändras av någon anledning. Vi vet inte vad som händer, det är så lätt hänt att man är på fel ställe på fel tidpunkt.

    Lev varje dag som det vore den sista! Ett bra visdomsord som fler borde leva efter!


    - slutsats #2

    DATUM: 2008-11-21 KLOCKSLAG: 20:17:19
    trampa inte på häftstift som har spetsiga delen uppåt

    - dåligt med tid

    DATUM: 2008-11-21 KLOCKSLAG: 08:35:20
    Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, speciellt igår. Men det känns som jag inte hinner med riktigt. Det är tufft att både plugga och jobba heltid. Det är svårt att hinna med vänner, familj och sig själv. Men jag försöker lära mig hur jag ska lägga upp min tid så att ingen blir försummad. Det tar ett tag innan jag är inne i rutinerna. Så håll ut, det gör jag =)

    - mitt allt

    DATUM: 2008-11-21 KLOCKSLAG: 08:12:04
    Idag fyller Erika 7 år. Världens underbaraste tjej börjar bli stor!

    GRATTIS


    - jäsp

    DATUM: 2008-11-19 KLOCKSLAG: 20:53:40

    Usch och fy! Sitter bara här och jäspar. Får ingenting vettigt gjort. Blir sängen direkt efter Greys Anatomi idag.

    Hoppas på en piggare Ehwa imorgon


    - duktiga eva

    DATUM: 2008-11-19 KLOCKSLAG: 19:05:19
    har lagat mat så det räcker till ett helt kompani. Perfekt med chili con carne till lunch på jobb =) Får se vad det blir för storkok imorgon.

    - Blåst

    DATUM: 2008-11-19 KLOCKSLAG: 17:17:20
    Fy farao vad det blåser ute. Fast hellre det än regn. Hatar regn, måste köpa gummistövlar tror jag om jag ska bo här i regniga Gbg. Vill ha snö nu, som ligger fint kvar på marken *drömmer mig bort*

    - lyssna på syrran

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 21:42:54
    Du måste lära dig att lyssna på dina systrar. Vi vet att du är smart, att du kan om du vill. Är så glad över att du fått bra betyg och för att du låter så glad. Det behöver du!!  Speciellt med allt som hänt på sistone.

    Bara två ämnen kvar M-L, sen blir det mat på Jensens. Vart ska vi äta?? Borås eller Göteborg??

    - debit-kredit-balansräkning-resultaträkning

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 21:40:19
    Oj oj oj, det kommer sakta men säkert tillbax till mig. Har kollat på första föreläsningen i extern redovisning, plus att jag börjat läsa i boken inför andra. Nu börjar det roliga, alla debiteringar och krediteringar. Men jag inser att det är mycket att göra och det kommer ta tid att gå igenom alla uppgifter och få allt rätt. Jag är dock övertygad om att jag kommer klara det galant =)


    - mmmm

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 18:32:24
    det blir pizza =) Får lyxa till det ibland *s* Speciellt som jag precis bestämt att det blir pluggning resten av kvällen. Extern redovisning!!

    - hungrig

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 17:47:06
    överväger att äta upp mina malteser och pepparkakor till kvällsmat *s*. Orkar verkligen inte laga mat, och ska jag laga mat måste jag först bege mig till affären och handla. Kanske hittar lite makaroner och någon pastasås i gömmorna....

    *är på matjakt*

    - organiserad röra

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 16:51:02

    Min lägenhet består just nu av en organiserad röra. Jag vet vart jag har allt, har bara fått flytta runt lite här hemma för att hitta en lämplig lådplats. Vill ju kunna bo här under tiden, fast jag packar ner det mesta. Ska försöka få lite mer ordning i röran innan jag fortsätter med packandet.


    - stressen börjar komma krypande..........igen

    DATUM: 2008-11-18 KLOCKSLAG: 14:40:31
    Då var det dax igen. Börjar känna stressen komma krypande. Har så mycket att göra att jag inte orkar ta tag i något alls. Jag måste börja packa på allvar, eftersom jag jobbar som jag gör.
    Jag måste sätta igång med pluggandet, kolla föreläsningar, göra uppgifter, läsa i böckerna.
    Jag måste fixa folk och bil till flyttningen.
    Jag måste fixa med el och annat till nya lägenheten.
    *suck*

    Skolan
    Idag har jag varit i skolan, för att se en föreläsning. Men eftersom teknikens under inte alltid fungerar så blev det inget med det. Blir så trött på att lärarna inte kan ge oss förtroende och lägga ut föreläsningarna på nätet så att vi kan se dem när vi vill. Istället ska vi sitta vid en förinspelad dvd, på skolan, alla samtidigt. Vad farao tänker de på? Det fungerar i de andra ämnena, varför inte i denna kursen?? Det är en distansutbildning, vi har själv valt att läsa, då kan vi väl ha rätt att bestämma när vi vill se de här jälvla föreläsningarna. Tror de att vi är en gymnasieklass som inte har viljan att läsa eller? Blir så trött!

    Men tiden i skolan idag var inte bortkastad helt, vi träffades i min nya studiegrupp för att gå igenom vår gruppuppgift som ska vara inlämnad nästa fredag. Känner mig lugn med att vi klarar uppgiften i tid och med ett perfekt resultat =)

    Nu ska jag försöka sparka mig själv ur soffan och sätta igång med packningen!

    - slutsats #1

    DATUM: 2008-11-17 KLOCKSLAG: 21:57:04

    Det fungerar inte att plugga extern redovisning samtidigt som man tittar på CSI


    - Glad

    DATUM: 2008-11-17 KLOCKSLAG: 20:10:14
    Fick meddelande av Johanna idag. Hon kommer hit till om ett par veckor. Fixade på jobb så jag kunde vara ledig helgen hon är här =) Ser fram emot att träffa henne.

    Idag har vi haft att göra hela dagen på jobb. Kände mot eftermiddagen att jag började bli lite trötter. Nu sitter jag här i soffan, frysen och trött. Misstänker starkt att jag har en förkylning på gång. *suck* Orkar inte med det, har inte tid till det.

    Skola imorgon. Först föreläsning sedan träff med gruppen, har en uppgift som vi måste börja med ganska snart. Den ska vara inlämnad nästa fredag. Så här är det bara att kasta sig in i arbetet.

    Nu ska jag göra mig lite te, ta fram pepparkakorna. Lite kvällsfika!


    - ny vecka

    DATUM: 2008-11-17 KLOCKSLAG: 07:59:13
    Ny vecka
    Nya tag
    Nya utmaningar

    - stenåldern

    DATUM: 2008-11-16 KLOCKSLAG: 21:10:03

    Trodde ärligt talat att dessa va utrotade för länge sedan *s*.

    - Ärligt...

    DATUM: 2008-11-16 KLOCKSLAG: 21:03:57
    ...så va det hemskt jobbigt att åka till Borås idag. Var rädd för att springa på en viss person, för jag vet inte hur jag skulle bete mig och reagera om så va fallet. Även om det är det jag helst av allt vill, träffas alltså. Motstridiga känslor är jobbigt. Är rädd för att jag blivit ledsen, och det vill jag inte, hatar att visa mig liten och svag. Är rädd för att alla känslor, som jag försöker trycka ner, hade kommit upp till ytan igen. Men förhoppningsvis hade jag bara blivit glad av att träffa på honom. För det var ett tag sedan vi sågs nu *saknar*.

    Jag vet att vi inte träffades länge eller speciellt intensivt, men jag hann bli kär och det är svårt att släppa känslorna sådär bara. Men jag försöker, genom att fokusera på allt annat som händer i mitt liv, och på alla andra runt mig. Speciellt mina systrar och syskonbarn.

    Ännu en kväll i funderingarnas tecken. De börjar bli vana för mig, känns det som! Nu ska jag försöka ägna mig åt film och godis en stund fram över. Sluta tänka, bara va!!


    - en dag i borås

    DATUM: 2008-11-16 KLOCKSLAG: 19:39:35
    Hemma från storstaden *s*. Vi fick mycket gjort och syrrans lägenhet börjar se riktigt hemtrevlig ut. Nu fattas bara soffan, bordet och fåtöljen. Och lite småsaker så klart. Bad henne skriva upp allt som fattas på önskelistan, så får vi se vad som blir i paketen i jul. Vi möblerade om lite, satte upp gardiner, pyntade med tavlor, ljus och annat. God mat och efterrätt blev det oxå. Synd bara att KF inte ville hälsa på oss idag, hon gömde sig under sängen hela vistelsen.

    Tråkigt nog hade det varit brand i lägenheten bredvid och hela M-Ls garderob är rökskadad. Alla kläder och annat där inne luktar fy farao. Hoppas det hjälper med att tvätta sakerna. Tur att lillsyrran inte var hemma när det hände iaf, för då hade hon nog fått panik.

    Söndagkvällen ska tillbringas i soffan =) Förberedelse inför en ny vecka med massor att göra!!

    Här kommer lite bilder från dagen. Alla skulle visa sig från sin bästa sida *s*. Vackert!!

    - Miss my friends

    DATUM: 2008-11-16 KLOCKSLAG: 11:33:43

    - morning

    DATUM: 2008-11-16 KLOCKSLAG: 10:42:21

    Så skönt att kunna sova ut för en gångs skull. Är helt utvilad och huvudvärken är så gott som borta. Har börjat dagen med att lägga in och sortera tvätten som jag hann med att tvätta igår. Har hunnit med att spela lite Guitar Hero oxå *s*. Nu tänkte jag diska innan jag ska äta frukost. Sen är det nog dax att göra mig klar för dagens utflykt.

    Såg att Liseberg redan öppnat sin julmarknad. Tycker att det är lite väl tidigt att börja i mitten av november. Lagom till julskyltningen hade varit perfekt. För mig räcker det gott och väl med en hel månads julförberedelser.

    Ha en bra dag


    - söndag = taco hos syrran

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 21:59:02
    Imorgon ska jag, syrran och barnen åka till Borås för att lämna lite saker till lillsyrran. Och vi ska hjälpa henne sätta upp lite gardiner och annat. Ska bli kul, för jag har ännu inte sett hennes lya, fast hon bott där ett tag nu. Har plockat ihop lite sängkläder, handdukar och gardiner till henne. Hittade lite tavlor som jag inte vill ha längre, hoppas M-L vill ha dem, annars åker de i soporna.

    Vi ska bli bjudna på tacos *mums*, och chokladpudding till efterrätt *dubbelmums*.

    Ser fram emot morgondagen

    Älskar dig lilla syster min!

    - you rock

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 21:02:44
    Äntligen är huvudvärken borta och jag kan spela Guitar Hero =)

    - varför

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 16:53:59
    kan inte denna jävla huvudvärk ge med sig någon gång??

    - billigt

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 13:15:16


    Detta kom jag över igår till ett superbra pris. 300 kr på Ica Maxi Torslanda. Sjukt nöjd! Men har tyvärr inte orkat börja spela. Tror inte min huvudvärk tycker om spelet just idag. Får vänta lite alltså!!

    - lite bättre

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 12:13:39
    Känner mig lite bättre nu, men har fortfarande huvudvärk. Nu är det väl mest spänningshuvudvärk som brukar komma efter att migränen släppt. Nästa lika jobbigt det, men det går iaf att fungera normalt (nästan) med piller i kroppen som botar värken.

    Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag försöka smörja in min tatuering på egen hand *hmm* Får se hur jag lyckas med det *s* Inte det lättaste att nå hela när den sitter där den gör. Men fin är den.............så nöjd jag är =)

    - Varför finns migrän?

    DATUM: 2008-11-15 KLOCKSLAG: 10:15:06
    Orka! Jag kom hem igår med en sjuk huvudvärk, som sakta men säkert övergick till migrän i natt. Så ni kan ju ana att jag inte sovit speciellt många timmar i natt.

    Ledig helg och mår inget bra alls! Jag som hade massor som måste göras idag. Men tyvärr, det blir sängen istället.

    - Yeah

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 21:50:51
    Johanna dyker kanske upp lagom till flytten =) Ser fram emot att träffa henne!! Lite julshopping kanske =)

    Har förresten klarat mig hittills denna månad ifrån att köpa något klädesplagg eller skor.

    - Alla kompletteringar klara

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 20:47:11
    Då var det oxå gjort. Alla kompletteringar klara för kurserna som avslutats. Nu väntar jag bara på tentabesked. *suck* Hoppas jag klarat den.

    - ..

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 19:40:28
    adressändring fixad =)

    - skolan

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 19:04:16
    Idag hade vi introduktion i ämnet Inköp och varuhantering. Tror att det blir en intressant kurs. Har precis beställt en av böckerna vi ska ha. Imorgon är det dax för Extern redovisning. Har fått ledigt från jobb ett par timmar för att gå på föreläsningen. I och med att vi bytade läsperiod så bytade vi även grupp. Jag kommer sakna min gamla grupp, men samtidigt så är det kul att jobba med nya människor. Det är ju så det är i arbetslivet. Vi har iaf bestämt att vi ska träffas på tisdag efter föreläsningen för att sätta igång med den första gruppuppgiften som tydligen ska vara inne i slutet av november. Här kör vi igång hårt med detsamma =)

    - Nygaddad

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 18:27:10
    Så nu va första delen gjord. Blev bara konturer idag, eftersom jag som vanligt, körde upp mig något enormt och när smärtan började kännas så mådde jag inte så bra. Jag kallsvettades och blev yr. Men efter ett par klunkar coka cola och ett par godisbitar var jag redo igen. Men som "inkman" sa, så är det bättre att vi delade upp jobbet, både för min och hans skull. Han vill absolut inte känna sig stressad och kanske inte göra något bra jobb för att jag inte mår bra. Och jag vill inte att han ska göra ett dåligt jobb, den ska lixom sitta där hela livet. Så när konturerna är läkta om ett tag  så blir det skuggning.

    Är så sjukt nöjd med resultatet.

    Har redan börjat fundera på nästa gaddning *s*

    - förvirrad

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 08:28:45
    Jag är förvirrad, vilken tur att jag inte sov länge idag. Kollade precis på mitt schema och insåg precis att vi börjar kvart över 11 istället för kvart över 12 som jag trodde *s*

    - tidigt

    DATUM: 2008-11-13 KLOCKSLAG: 08:09:22
    Jag som skulle sova länge idag när jag hade möjlighet. Haha.... så blev det inte. Vaknade kl 7, pigg som en mört. Ja ja, bara att gå upp och ta tag i saker och ting. Har en del småsaker att fixa innan skolan.

    Lite smått nervös är jag nu, men det ska nog gå bra i eftermiddag
     
    Ha en bra dag

    - 7 dagar i rad

    DATUM: 2008-11-12 KLOCKSLAG: 20:49:00
    Så då har jag jobbat 7 dagar i rad. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Det behöver jag verkligen, slippa känna att jag måste gå upp tidigt, att jag måste iväg till jobb. Inte för att jag inte trivs på mitt jobb, men så många dagar i rad är nog *s*. Men jag vet inte om jag kan kalla det ledigt, ska på introduktionsföreläsning på en av de nya kurserna i skolan, sen ska jag förhoppningsvis träffa syrran med familj för sen lunch.

    Sen är det dax att bli präntad för livet. Ser fram emot eftermiddagen imorgon med både nervositet och förtjusning. Längtar nästan *s*. Har redan  börjat planera vad det ska bli för tatuering nästa gång!!


    Är så nöjd med mig själv, försöker göra mig mindre beroende av den här jävla datorn. Och igår lyckades jag stänga datorn ett par timmar innan jag skulle sova, och imorse innan jobb slog jag inte ens på den. =) Gör inte detta för att försumma er där ute i cyberspace, utan för att jag ska få mer tid till mig själv och kan fokusera på annat.


    Dax för lite kvällsmys i soffan, med varm choklad och ett par mackor!!



    - Förra inlägget

    DATUM: 2008-11-11 KLOCKSLAG: 21:14:47
    Den bilden får mig verkligen att tänka på hur mycket vi förändras som personer genom det vi går igenom under årens lopp. För min del har jag ändrats grymt mycket sedan den bilden togs. Jag är en mycket starkare person, vilket säger sig självt eftersom det har gått sjukt många år sedan dess. Jag kan se tillbaka på mina levnadsår och vet precis vilka händelser och personer som har format mig till den jag är idag. Vad det är som gjort att jag är jag. Det är inte många år sedan som jag inte visste vad jag själv tyckte och tänkte ens. Jag var så van vid att rätta mig efter alla andra, vad de tyckte och tänkte var viktigt för mig. Jag hade ingen egen vilja, och gjorde allt som alla andra.

    Så är det inte längre. Jag kommer i första hand, jag tycker och tänker vad jag vill, utan att bry mig om vad andra anser. Och jag är glad för att jag äntligen är mig själv, att jag vet vem jag är och vad jag vill.

    - Minnen

    DATUM: 2008-11-11 KLOCKSLAG: 20:38:39



    Ha ha, titta vad jag hittade i en låda. Då va jag inte gammal. Kolla vilket hårburr jag har. Jag och min första seriösa pojkvän, Johnny!!

    Vilka tider!! Inga sorger, inga bekymmer!!

    - Skit

    DATUM: 2008-11-11 KLOCKSLAG: 19:01:59

    Vad mycket skit man samlar på sig. Efter första lådan har jag rensat ut halva *s*. En hög som ska till syrran i Borås och en hög som ska slängas.

    Detta betyder: Mindre lådor att bära, ni som ska hjälpa till att flytta =)

    Tar gärna emot fler anmälningar som flytthjälp.


    - Börja packa

    DATUM: 2008-11-11 KLOCKSLAG: 18:31:15
    Det blev ingen bok igår. Det blev sängen med detsamma, orkade knappt hålla ögonen öppna någon längre tid. Men som vanligt så sov jag oroligt. Även om jag sov fler timmar än de sista nätterna.

    Nu är det snart tatueringsdax! Ser fram emot det samtidigt som jag är supernervös. Har många frågor som dundrar i huvudet. Kommer det göra ont, kommer jag svimma, kommer det bli bra, kommer det ta lång tid. Som sagt många frågor......på torsdag kväll vet jag svaren!

    Nu ska jag börja packa lite smått inför flytten. Ska börja med att gå igenom de lådor jag inte ens packat upp än, finns säkert en del där som jag inte behöver flytta med fler gånger.

    - Dax....

    DATUM: 2008-11-10 KLOCKSLAG: 21:10:07
    ... att krypa till kojs. Ska hitta en ny bok att börja läsa bara. Har tagit för vana att läsa en stund varje kväll innan ögonen stängs för natten. Jag känner att det hjälper mig att varva ner och att inte tänka på allt annat som annars fladdrar i skallen. Det svåra är att välja bok, har precis avslutat "Linas kvälldagbok". Nu blir det nog något mer spännande, en deckare kanske. Hmmm.......

    Återkommer imorgon med valet av bok.

    Sov gott alla, för det ska jag förhoppningsvis göra!


    - ...

    DATUM: 2008-11-10 KLOCKSLAG: 20:30:09

    Jag är trött, jag fryser, jag har huvudvärk och jag känner mig allmänt borta. Misstänker att kroppen börjar känna av sömnbristen. Sova tidigt ikväll. Måste sova.


    - Ny vecka - tiden går fort

    DATUM: 2008-11-10 KLOCKSLAG: 08:16:23
    Så va det måndag igen. Ny vecka, nya tag.

    Har sovit lite bättre i natt, men sover ändå inte bra. Vet inte vad det är med mig. Bara vänder och vrider mig, ligger och kollar i taket en stund. Vill sova, behöver sova, men kan inte. Är det nervosisteten inför torsdag eller det är bara en period jag går igenom? Hoppas det löser sig snart iaf. Behöver sova, vill sova.

    Snart dax att göra mig klar för jobb, men först frukost.

    Ha en bra dag alla!!



    - Trött som en gnu

    DATUM: 2008-11-09 KLOCKSLAG: 18:44:39
    Trött som en gnu är jag idag. Kanske inte så konstigt. Är inne i en period då jag sover dåligt, plus att jag inte kom i säng i tid igår på grund av festen. Så ikväll blir det sovdax i tid.

    Måste sova ut, har 3 dagar till att jobba innan jag har min lediga dag i veckan som kommer. Och den dagen är inte så ledig *s*, skola och tatuering är inplanerat. Det är dax att påbörja nästa kurs i utbildningen, inköp och  varuhantering. På fredag drar kursen, extern redovisning igång. Ska bli kul, ser fram emot dessa intressanta ämnen. Hoppas bara jag orkar både jobba och läsa. Det är iaf mitt mål =)

    Har en massa andra saker som jag vill göra, en del mål jag vill uppnå. Detta ska jag oxå försöka planera in och ordna med. Måste ta tag i mitt liv igen. Måste hålla mig sysselsatt så jag inte tänker och analyserar för mycket. Det orkar jag inte med i längden. Jag vill inte vara sån som person, men gud vad svårt det är att ändra på. Men jag försöker iaf.

    Nu ska jag dra mig bort till pizzerian och beställa den fetaste bakispizzan jag kan hitta. För det är ju faktiskt söndag och jag är bakis *s*.

    Hoppas ni haft en trevlig helg!

    - Morrn

    DATUM: 2008-11-09 KLOCKSLAG: 08:46:01
    Tidigt uppe för en söndag och med tanke på festen igår *s* Mycket "mammafestis" blev det, mycket sing star och en liten snaps som Jonas tvinga i mig. Haha. Men kul va det! Idag är det jobb som gäller, hoppas att tröttheten håller sig borta.

    Dax att hoppa in i duschen!!

    - Lång dag

    DATUM: 2008-11-07 KLOCKSLAG: 20:53:28
    Det har varit en lång dag. Kan vara för att jag va uppe så tidigt idag, skulle ju skriva kontrakt. Nu, äntligen kan jag få ro i kroppen. Nu, äntligen kan jag få mitt eget bo! Längtar tills jag kan flytta in, någon som känner sig sugen på att hjälpa till och bära lite möbler och lådor *s*

    Har varit en seg dag på jobb med, inte mycket att göra. Det är jobb som gäller hela helgen, som tur är brukar det va mer att göra då.

    Eventuell dansutgång ikväll med Caroline, och fest imorgon i Partille. =)
    Hur ser era helgplaner ut??

    - ....

    DATUM: 2008-11-07 KLOCKSLAG: 07:29:34

    Saknar fortfarande!! Men men.....på den fronten blir det inte som jag vill och önskar, det är bara att inse. Även om det mesta andra börjar lösa sig för mig.

    Saknar D!!


    - vad händer

    DATUM: 2008-11-07 KLOCKSLAG: 07:26:29
    Jag sover inte ordentligt, har inte gjort på flera nätter. Jag har fått tillbaka mina hjärtklappningar *suck*

    Orka!!!

    - vad händer

    DATUM: 2008-11-07 KLOCKSLAG: 07:26:29
    Jag sover inte ordentligt, har inte gjort på flera nätter. Jag har fått tillbaka mina hjärtklappningar *suck*

    Orka!!!

    - Om en vecka

    DATUM: 2008-11-06 KLOCKSLAG: 21:15:09
    Det börjar närma sig med stormsteg! Har tatueringstid om en vecka. Ser fram emot det =)

    - =)

    DATUM: 2008-11-06 KLOCKSLAG: 19:46:55
    Imorgon är det kontraktskrivning innan jobb!

    - Slutstressat för denna gång

    DATUM: 2008-11-05 KLOCKSLAG: 20:55:04

    Nu har jag bestämt mig för att nu ska det inte bli mer stress på ett tag. Nu är tentan gjord och den ångest jag haft inför denna vill jag inte ha igen. Inte på ett tag iaf, så nu är det fokus på mig själv!

    Idag har jag gjort tentan *pust*, äntligen avklarad.
    Jag har fått håret slingat och klippt, kunde dock klarat mig utan klippningen. Men till rätt pris så *s*

    Jag har varit och kollat på en lägenhet.

    Jag har umgåtts med Syrran och barnen.

    Nu är det soffan som gäller, det är snart Greys anatomy!!

    Hoppas ni har haft en bra dag


    - bloggpaus?

    DATUM: 2008-11-05 KLOCKSLAG: 20:50:09
    Nej, jag har inte haft bloggpaus. Bara haft annat att göra och tänka på. Men nu så ska jag ta tag i detta igen. Lite uppdatering kanske =)

    Först lite bilder från lördagens halloween fest. Kul hade vi och alla var utklädda =) Precis som det ska va när det är fest.



    - I rock

    DATUM: 2008-11-02 KLOCKSLAG: 13:28:13

    Jag vann i sing star igår *s* Tänk er min vackra skrålande röst med lite alkohol innanför korsetten.

    Sämre gick det på Guitar Hero... fungerade inte lika bra med lite promille i blodet *suck*


    - söndag

    DATUM: 2008-11-02 KLOCKSLAG: 12:33:05
    Blev som sagt ingen lägenhetsvisning igår, men i eftermiddag är det dax!! Håll tummarna!!

    Sitter med böckerna uppe just nu, orkar inte plugga mer men inser att jag måste. För det är mycket jag inte har koll på känns det som. Men jag känner mig själv och brukar oroa mig i onödan, så jag tror jag ska klara tentan iaf. Vill ju ha VG, så får lägga lite mer tid på pluggandet dessa dagarna. Det blir pluggande i eftermiddag, sen ikväll så blir det lugnt... tänkte bara krypa ner i soffan, tända lite värmeljus, dra på mjukisbrallorna och kolla på en film. Hade varit nice med sällskap, men drömma går ju *s*

    Gårdagen då, det va hur kul som helst att klä ut sig. Alla hade verkligen lagt ner stor möda på att hitta rätt utklädnad *s*. Bilder kommer senare.
     
    Åter till böckerna



    - Måste

    DATUM: 2008-11-01 KLOCKSLAG: 10:37:50
    plugga idag. Vill egentligen inte, men jag känner att tiden att plugga på börjar sakta men säkert försvinna för mig. Har ett par timmar till förfogande nu, vill helst gå ut en runda i det vackra höstvädret..........men det får vänta. Suck.... har visst fler timmar till förfogande. Fick precis veta att lägenheten inte kan visas förrän imorgon. Och så fick jag reda på att det är fler som ska kolla på den samtidigt. Men hoppas hon står för sitt ord att jag har första tjing på den, annars vet jag inte vad jag ska göra.

    Blir så trött på detta med lägenhetsletandet. Jag vill ha en lägenhet, min lägenhet, där jag ska bo, inte behöva tänka på att flytta hela tiden, att leta nytt hela tiden *suck*

    Nu vill jag helst av allt ha sällskap av en charmig karl, krypa in i hans famn och stanna där ett tag. Bara skita i allt annat. Inte tänka, inte känna...... bara va. Miss you D!!

    RSS 2.0