• [ Arkiv ]
  • - dessa händer

    DATUM: 2011-10-24 KLOCKSLAG: 20:35:12
    Jag blir så trött på det här! Diska och laga mat, ja det räcker för att händerna ska värka hela kvällen. Förstår inte varför det ska ta längre tid denna gången! Den vänstra handen va ju ändå inte så illa däran som den högra. Men men... ska iaf försöka börja jobba på måndag! Hoppas jag iaf!!

    - tips

    DATUM: 2011-10-24 KLOCKSLAG: 16:03:17
    Som ni ser har jag en ny design på min sida. Det är min underbara lillasyster Marie-Loise som gjort den. Hon hade även gjort den förra.

    Designen är inte helt klar än, jag har lite småsaker jag vill ändra... foto, färger och länkar. Men det kommer, syrran fixar när hon kommit hem till Skåne igen.

    Har ni något ni tycker ska ändras får ni gärna kommentera och dela med er ;)



    - tradera-ångest

    DATUM: 2011-10-24 KLOCKSLAG: 15:47:08
    Ångestframkallande!!

    Har börjat lägga in mina kära skor på tradera till försäljning! Det är jobbigt! Vissa av skorna har jag aldrig ens använt, men älskar! Ja, ja... det är bara att bita i det sura äpplet och inse att jag inte kan eller kommer att använda dessa skor.

    Så nu kommer någon annan att få chansen!

    Här finns en del av mina annonser, har inte fått in alla skor än!


    - världens bästa tjejer

    DATUM: 2011-10-17 KLOCKSLAG: 11:52:05
    I lördags började vi med en shoppingtur på stan, jag, Marie och Sofia. Många affärer blev det, men inte mycket handlat. Fick iaf ett par nya skor med mig hem. Skickar upp en bild på dem senare ;)

    På kvällen blev det fest, hade ju en 5-liters bag-in-box med rosévin som bara stod o samlade damm. Innan det va dax att dra ut på stan så dök det upp fler sköna männiksor för en blixtvisit. Ute på stan va det lika kul där! Vi drack en god drink, såg en kändis och snackade massa skit. Tur att vi fick i oss lite nattamad innan vi begav oss hemåt för vem vet hur jag mått igår annars?!?

    Så roligt har jag inte haft på länge, och det tackar jag världens bästa tjejer för, Marie, Sofia, Malin och Diana! Ni är helt underbara!

    <3



    - Min utsikt ;)

    DATUM: 2011-10-17 KLOCKSLAG: 11:43:06

    img_7045 (MMS)

    Min utsikt ;)


    - mitt kök är min borg

    DATUM: 2011-10-17 KLOCKSLAG: 11:41:32
    Idag är jag förpassad till köket! Har en målare här som ska fixa vardagsrum och hall. Imorgon kommer de och ska byta golvmatta i badrummet. Jag kommer att vara handikappad dessa dagarna. Imorgon kan jag itne ens använda toalett eller badkar. Det får bli tvättstugan om jag behöver gå på toa. Detta ska bli spännande. Men det kommer bli fint.... hoppas jag iaf!

    Målaren är lite suspekt. Han är väldigt pratsam, pratar gärna om sig själv, om sitt liv, sina räkningar, sin fritid och allt är jobbigt!

    Jag vill helst bara sitta här vid min dator, i lugn och ro! Ensam, utan att bli störd.

    Men men.........jag får stå ut! Det tar ju bara ett par dagar!!

    - Ser ni Sessan?

    DATUM: 2011-10-13 KLOCKSLAG: 15:27:08

    img_4202 (MMS)

    Ser ni Sessan?


    - lilla Malin

    DATUM: 2011-10-13 KLOCKSLAG: 15:08:09
    Ikväll ska jag umgås med lilla Malin. Det blir nog en vända på stan, lite mat och avslutningsvis bio =)

    <3

    - man ska aldrig sluta

    DATUM: 2011-10-13 KLOCKSLAG: 13:29:28
    Man ska aldrig sluta förvåna sig! Jag tycker bara det är så märkligt att en persons beteende ska gå ut över flertal andra människor. Att en person tror att man kan göra som man vill utan att tänka på hur andra personer i närheten tar detta. Att en person kan få en annan att känna sig som ett offer. Att en person inte inser hur allting hänger samman. Att en person tror att man genom "hot" kan få sin vilja fram. Att en person tror att om inte "hotet" tas på allvar så hjälper det att man stänger ute, inte bara personen det berör utan hela dennes familj.

    Jag säger då det, man ska aldrig sluta förvåna sig!!

    Till dig det berör!!
    Det är din förlust, inte vår!! Det finns mycket man kan göra för att gottgöra saker som hänt, men man väljer själv hur man vill leva sitt liv. Vill man vara ett offer, så va det! Vill man leva sitt liv och vara lycklig, så gör det! Du väljer själv! Alla val har konsekvenser, bra som dåliga! Tänk på det!

    Ett tips till dig är att uppsöka en psykolog för att reda ut dina problem. Det har jag gjort och jag kan säg att det är det bästa jag gjort i mitt liv. Jag har fått mer självkännedom, jag är starkare och jag tänker mer på vad som är bäst för mig och mitt liv.

    - forever

    DATUM: 2011-10-12 KLOCKSLAG: 22:00:26
    Nu är det klart. Från och med idag är jag återförsäljare för Forever. Detta ska bli spännande! Får hem mitt paket nästa vecka, sen är det bara att köra igång.

    Kan ju inte bli bättre, bra produkter och bra kollegor!


    - ny design

    DATUM: 2011-10-12 KLOCKSLAG: 17:26:11
    Nu tror jag att tiden är inne för ny design på min sida och kanske ett nytt namn?


    - the place to be

    DATUM: 2011-10-12 KLOCKSLAG: 16:09:12
    Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle bo på mitt i stan i Göteborg inom 4 år. Jag som flyttade runt mellan olika andrahands lyor ett bra tag. Jag som fick min första förstahandskontraktslägenhet i Mölndal.

    Det va ödet! Jag tror det iaf. Det va min tur att få något jag drömt om. Det va min tur att ha lite flax. Men det är inte förrän nu, lite mer än 2 månader efter att jag flyttat hit, som jag inser att jag verkligen bor mitt i stan. Jag gör det.............jag bor i centrum...........i Göteborg!!

    Jag, som är en stadsmänniska in i själen, har hittat mitt drömboende =)

    Vad sägs om det?!?!?

    - denna envisa förkylning

    DATUM: 2011-10-11 KLOCKSLAG: 21:19:41
    Jag har varit förkyld i ett par veckor nu, den vägrar helt enkelt ge med sig. Förkylningen är inte så illa så jag måste ligga hemma och kurera mig, utan den sitter som ett elakt litet monster i bakgrunden. Det började med halsen, och javisst ja, hade visst feber en dag där med. Sen har det varit lite snor, lite halsont och mycket hosta.

    Ett tips när man har ont i halsen är att värma mjölk och lägga ner ett tiotal av halstabletterna på bilden nedan. Låt dem smälta och drick. Det är gott och det lenar halsen =)



    Nu tycker jag att denna envisa förkylning kan ge med sig, hoppa över till någon annan eller bara försvinna ut i tomma intet.


    - till det bättre

    DATUM: 2011-10-10 KLOCKSLAG: 22:14:03
    När jag sitter och kollar på gamla bilder inser jag hur mycket jag har förändrats det sista året. Och det till det bättre.
    Vad tycker ni?

    Första bilden är tagen för ett år sedan. Den andra bilden är tagen i slutet av september i år. Jag är glad att jag hittat tillbax till mig själv! Den jag var för ett år sedan var inte jag! Jag va osäker, deprimerad och allmänt trött på det mesta. Nu gillar jag livet och jag tycker om mig själv (för det mesta ;))


    - härlig dag med tjejerna

    DATUM: 2011-10-10 KLOCKSLAG: 22:05:14
    Förra helgen hade jag en underbar dag med tjejerna. Vi köpte picknick och tog båten ut till Brännö.



    Vi dansade på bryggan, vi fikade och skrattade. Vi såg även en spökbåt!!

    RSS 2.0