• [ Arkiv ]
  • - en sån blev det

    DATUM: 2009-04-29 KLOCKSLAG: 10:13:58

    - domen

    DATUM: 2009-04-29 KLOCKSLAG: 09:47:03
    Då har jag fått min dom hos farbror doktorn. Min fot som jag skadade när jag skulle borra i min garderob, har äntligen varit hos doktorn.

    Domen löd som så här:
    -inga klackar på skorna
    -dämpade skor, typ alltid
    -försöka att inte belasta det onda området
    -kraftig inflammation
    -kan ta lång tid att läka
    -får inte springa på hårt underlag (vilken tur att jag inte gillar att springa *s*)
    -motion som inte belastar foten för mycket

    Ja, så va det med det!! Får ställa in alla skor med klackar längst in i garderoben så jag slipper se dem. Får väl införskaffa mig ett par dämpade skor till, så jag har något att variera med. *suck* Hoppas det går över snabbt!!

    - tankarna finns hos er

    DATUM: 2009-04-29 KLOCKSLAG: 09:42:38
    I lördags var det ett årsdagen sedan min kära kusin Lisa bestämde sig för att inte vara med oss längre. Kan inte ens tänka mig hur svårt detta är för min moster och hennes familj. Men mina tankar är hos er och hoppas innerligt på att ni mår ok.

    Älskar er!
    Kramar

    - biodejt imorgon

    DATUM: 2009-04-23 KLOCKSLAG: 20:46:03
    Imorgonkväll blir det bio, med Carro!!


    - hjälp mig välja

    DATUM: 2009-04-22 KLOCKSLAG: 17:29:44

    vilken telefon jag ska ha!!! 


    - wiiiiiiieeeeeeeeeeee

    DATUM: 2009-04-22 KLOCKSLAG: 16:17:09
    Jag fick en ny mobil =)

    Men jag funderar allvarligt på att byta den till en annan. Jag gillar visserligen denna men är sugen på en nokia.... en sån här:

    Vad säger ni!! Vilken ska jag välja?? Eller har ni något annat förslag på en bra mobil?? Har två veckor på mig att byta om jag inte packar upp den jag fick idag =)

    - sonyericsson

    DATUM: 2009-04-21 KLOCKSLAG: 22:29:02

    Imorgon ska jag hämta min telefon, vilken jag lämnade in för tredje gången till lagning för ett tag sedan. Reklamerade den sist, nu hoppas jag på att det är en ny telefon jag ska hämta imorgon och inte den gamla skiten som jag inte kan använda. Går det inte att lita på att telefonen fungerar alltid, hur ska jag då kunna ha den?? Jag använder den dygnet runt, som väckarklocka, kalender och telefon.

    Håll tummarna är ni snälla!! Så återkommer jag imorgon kväll!!


    - godmorgon världen

    DATUM: 2009-04-21 KLOCKSLAG: 10:31:08
    Fast jag har varit vaken ett bra tag nu. Började morgonen med att se två föreläsningar till juridikkursen. Jag börjar hamna lite efter (som vanligt), så jag känner att jag måste ta tag i mina studier på allvar. Har ju en omtenta som ligger och gror oxå..... men vet inte när den är än!!

    Nu ska jag snart börja packa ihop mig för att åka till jobb. Har tagit med mig marknadsföringsboken, så jag vet vad som blir lunchaktivitet idag *s*. Ikväll har jag lite att skriva på en rapport. Bäst att försöka dela upp dygnets alla timmar så att jag hinner med allt. Men som sagt, jag har själv valt och jag vill verkligen göra detta. Oavsett hur mycket jag gnäller!!

    Jag vill komma vidare, jag vill jobba som butikschef och eventuellt öppna eget om något år.

    - dreaming

    DATUM: 2009-04-20 KLOCKSLAG: 23:24:10
    Vill ha dessa! Tänk bruna ben, vit sommarklänning, kortärmad ljus jeansjacka!! Somrigt och fint!!

    VILL HA!!

    - irriterande

    DATUM: 2009-04-20 KLOCKSLAG: 22:23:51
    Idag har vi haft sjukt mycket att göra på jobb. Det har varit kul, men samtidigt hade jag gärna sluppit alla irriterande kunder som inte kan läsa skyltar, som stampar, pustar och stönar för att det råkar ta tid att hjälpa 10 kunder samtidigt.

    Men en kund tog priset idag, min stackars arbetskompis fick stå ut med en aggressiv kvinna som inte ville förstå att hon var tvungen att visa upp kvitto för att kunna få tillbaka sina pengar. Det slutade med att hon stormade ut ur butiken, efter att ha fått oss att känna oss värdelösa. Hon hotade med att detta va inte det sista vi hörde av henne. Hade hon i lugn och ro lyssnat på vad vi hade att säga hade hon inte behövt bli så arg och jobbig. 

    Tyvärr är det sånt man får stå ut med ibland som butikspersonal, men som tur är så väger de trevliga kunderna upp de otrevliga.

    - snart slut

    DATUM: 2009-04-19 KLOCKSLAG: 20:24:08
    dammsuga
    plocka undan
    tvätta
    se minst en föreläsning
    bära ut saker i förrådet
    handla
    laga mat

    Fick en del gjort idag =) Förutom det ovannämda så blev det lite "ta hand om mig själv" saker, som ansiktsmask, fixning av ögonbryn och utrensing bland gammalt smink =) Ordning och reda på torpet!! 

    Nu ska jag dra mig tillbax till soffan, njuta av lite snacks, tända ljus och tv.

    Hoppas ni haft en underbar helg
    ♥ 

    - flirtar kebabmannen?

    DATUM: 2009-04-19 KLOCKSLAG: 18:48:08

    Va borta och hämtade en kebab i bröd på kvarterets pizzeria. Vet inte om kebabmannen flirtar för jag är stamkund eller på grund av någon annan anledning. Eller så har han bara nervösa ryckningar i både mungipa och öga *s*


    - uppdatering - måsten

    DATUM: 2009-04-19 KLOCKSLAG: 15:24:05

    jag har
    dammsugat
    håller på att tvätta
    plockat undan allt
    sorterat ut lite som ska säljas och som ska kastas
    funderar på att möblera om

    En del kvar att göra, det tar emot lite eftersom solen strålar utanför fönstren. Men jag gör det hellre nu än i veckan som kommer, då vill jag ägna min tid åt jobb, skola, träning, familj och vänner.

    Och om jag ska erkänna så känns det extra mysigt att krypa ner i soffan en söndagkväll när lägenheten är ren och fin. =)


    - alla dessa måsten

    DATUM: 2009-04-19 KLOCKSLAG: 10:50:13

    Idag ska jag:
    dammsuga
    plocka undan
    tvätta
    se minst en föreläsning
    bära ut saker i förrådet
    handla
    laga mat

    Kanske dax att få på sig palltorna och äta lite frukost så att dagen kan börja på allvar!


    - har fått höra

    DATUM: 2009-04-19 KLOCKSLAG: 10:19:01
    att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Och jag kan inte göra annat än att hålla med. Ska försöka bättra mig. Har tagit lite foto den senaste veckan som jag tänkte lägga in, förhoppningsvis hinner jag med det idag mellan tvättmaskinsbytningar och undanplockning =)

    Hoppas ni har en underbar dag där ute i solen


    - fredag

    DATUM: 2009-04-15 KLOCKSLAG: 22:29:31
    På fredag händer det!! Lite smånervös är jag allt!! Men mest förväntansfull....

    - gymmet som fenomen

    DATUM: 2009-04-15 KLOCKSLAG: 20:27:39
    Varje gång jag är på gymmet förvånas jag över vilka människor det finns i våran värld. Tycker det är konstigt att inte alla har samma känsla för fräschhet och odör. Samtidigt tycker jag det är superintressant att observera dessa olika människotyper. Det finns verkligen alla sorters människor. För att beskriva några

    Tonårstjejen som efter en timmes pass, struntar i att duscha, hoppar i värsta grymma outfiten, sätter på ett nytt lager smink (ovanpå det gamla + svett som kommit fram under passet), bestämmer med vännerna en fika på stan för att spana grabbar. Hmmmmmmmm..... har hon inte glömt något?? Inser hon inte att hon kommer skrämma slag på karlarna med odören som finns på denna oduschade kropp. Tydligen gör hon inte det *s*

    Sen har vi 50 plusaren, tycker själv hon är ganska hipp som går på danspass, med sina för små träningsbyxor som är uppdragna till armhålorna så att en ganska saftig cameltoe syns, överdrivna rörelser och slänger med håret, nästan som hon va tonåring igen. Konstigt att hon inte inser hur illa kläderna sitter när hon tittar konstant i spegeln som täcker hela väggen.

    Sist men inte minst har vi den storväxte, långa karl som har fått order från högre makter att han minsann måste gå ner lite i vikt, han med nyinköpta shorts och värsta grymma t-shirten, strumporna uppdragna halvvägs till knäna, koordination är inte så viktigt, taktkänsla är inte så viktigt, det viktigaste är att man svettas, svettas koppiösa mängder.

    Här är en del av de typer jag stöter på, hur ser det ut på ditt gym??

    Sen undrar jag, är det bara jag som studerar andra människor och tycker det är intressant hur folk beter sig samt hur de är klädda?? För det är iaf en av mina favoritsysslor. Bryr mig inte om att jag ibland hamnar i skottläge för kommentarer och blickar från andra. Tycker bara det är kul =)

    - ledig dag - eller inte

    DATUM: 2009-04-15 KLOCKSLAG: 10:31:10
    Haha.... som vanligt är jag ledig från jobb på onsdagar. Och som vanligt är det skola som gäller. Snart dax att åka...

    Ha en bra dag alla där ute

    - gratis mat??

    DATUM: 2009-04-15 KLOCKSLAG: 08:59:11
    Hittade en sida på internet, där man kan tjäna ihop till presentkort på mat. Och vem behöver inte mat?? Alla har vi det lite knapert ibland. Klicka på länken, bli medlem och börja tjäna ihop till dina presentkort!

    http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=63782
    Om länken inte fungerar, kopiera eller skriv in den i Din webbläsare. 
     
    PS: Jag tjänar 10 kr om Du registrerar Dig som medlem. När Du har registrerat Dig kan Du också tjäna 10 kr per medlem som Du värvar!  

    - sugen

    DATUM: 2009-04-14 KLOCKSLAG: 21:12:59
    Sugen på nya skor..... Vet att jag har massor, men kan ändå få uttrycka min önskan om nya fina guldiga skor =)

    - woohoooo

    DATUM: 2009-04-14 KLOCKSLAG: 21:09:15
    Klarade ekonomistyrningstentan =) Så glad så glad.....

    - lösning på mitt problem

    DATUM: 2009-04-13 KLOCKSLAG: 20:41:06
    Håller på att försöka få ordning här hemma. Men det kvittar hur mycket jag försöker så blir jag aldrig klar. Problemet är att jag saknar en skolösning!! Har ingenstans att ha alla mina skor, att tillägga är att jag har en maaaaaaaaassa skor. Någon som har en bra lösning så får ni hemskt gärna dela mer er =)

    - jävlafuckingvästtrafik

    DATUM: 2009-04-13 KLOCKSLAG: 20:13:02
    Idag är jag lite arg på Västtrafik. Det tog mig en och en halv timme att komma hem efter jobb idag. Lönt att sluta tidigare när man är hemma sent?? Bussjäveln gick sönder och där fick jag stå med nyinköpt mjölk, skinka och annat som mår så bra i värmen. *suck*

    Negativa Ehwa är igång idag!

    - jobb, jobb, jobb och åter jobb

    DATUM: 2009-04-12 KLOCKSLAG: 09:19:39
    Denna helg består enbart utav jobb. Tycker inte det är roligt att jobba när alla andra kan vara ute och njuta av vårsolen. Jag vill med..............fast jag ska erkänna att på min halvtimmes lunch sitter jag där i solen och njuter. *s* Snart dax att göra dig klar för dagens jobb. Hoppas det blir lite drag idag, så att dagen flyger iväg. För ikväll är det påskmiddag med familjen. =)

    - kär??

    DATUM: 2009-04-11 KLOCKSLAG: 08:19:14
    Har hittat den rätte för Ehwa. Behövde inget dejtande, räckte jag gick på bio =)


    My man, Paul Walker!!

    - snart........

    DATUM: 2009-04-09 KLOCKSLAG: 22:12:11

    Snart är det sommar här med, med sol och värme *längtar*. Kastar in en bild från Kap Verdes underbara sandstrand. Hade gärna stannat där ett tag och vilat upp mig ordentligt. En vecka gick för snabbt!!


    - slut på sjukstugan

    DATUM: 2009-04-09 KLOCKSLAG: 22:05:50
    Nu är det slut i sjukstugan. Ingen mer yrsel eller illamående..........hoppas jag.......för imorgon är det dax att gå till jobb igen. Har känt mig jobba, måste ha något att göra!! lite yr idag, sov bort ett par timmar i eftermiddags! Men jag kan inte va hemma mer, blir rastlös, måste ha något att göra!!

    - den rätte för Ehwa

    DATUM: 2009-04-09 KLOCKSLAG: 22:02:19
    Funderar på att göra en "linda rosing". Börja dejta en massa karlar för att se om jag kan hitta min prins. Undra om något tv-bolag känner för att filma *s* Fast välja en 19-åring är väl inte riktigt min grej, även om jag brukar dejta killar som är lite yngre än mig. Men 19 är ju till att ta i *s*.

    Vad säger ni om denna idén??

    - då va denna dagen slut

    DATUM: 2009-04-08 KLOCKSLAG: 22:59:33
    Slut för idag! Nu är det snart dax att krypa ner i sängen. Hoppas att yrseln har försvunnit till morgondagen, det är itne kul att va hemma!! Vill göra saker!

    Så håll tummarna om att jag mår bättre imorgon!!

    - varför gör man inte det oftare

    DATUM: 2009-04-08 KLOCKSLAG: 19:09:25
    Idag, trots att jag inte har känt mig så bra, så gick jag på ansiktsbehandling. Jag kände att jag inte ville boka om tiden, för jag vet inte när jag har tid nästa gång, och det va ett smart drag! Det va helt underbart kan jag säg =) Så skönt och avslappnande, plus att huden känns mycket bättre. Men jag skulle behöva gå oftare för att få ordning på min hy. Just nu är jag full av acne, på grund av stress..............vad annars! Det är inte lätt att bli av med, men jag ska göra allt jag kan!! Vill se fräsch ut, vill inte behöva gömma mig eller känna mig obekväm när jag träffar nytt folk!

    För planerna är att göra det inom snar framtid *ler*

    - Ehwa rekomenderar

    DATUM: 2009-04-08 KLOCKSLAG: 18:45:20


    Jag rekomenderar er verkligen att köpa patroner till er skrivare från InkClub. Jag beställde min bläckpatron igår kväll, idag fick jag den med posten. Perfekt !!

    - dumma doktorn

    DATUM: 2009-04-08 KLOCKSLAG: 18:38:40
    Fick inget bra svar från läkaren idag. För det första kunda men tydligen inte söka för två saker när det va drop-in tid. Så yrseln fick gå före foten. Ska jag ha tid till min fot får jag vänta i 6-8 veckor om jag inte tar en ny drop-in tid en annan dag *suck* Vilket system, de menar alltså att man inte får ha två smärtor samtidigt. Dumma!!

    Iaf... fick inget svar av läkaren, han misstänkte att det va stressrelaterat men han visste inte. De snodde ett rör med blod från mig som de ska kolla..........och till alla ni som känner mig väl kan jag berätta att: JAG SVIMMADE INTE =) Så nu väntar jag på besked från läkaren, om det är järnbrist, ämnesomsättningsproblem eller bara stress!! *suck* Hatar att vänta.

    Blir iaf inget jobb imorgon heller, måste vila mig......bli av med tröttheten och yrseln. Men på lördag, då får du allt stå ut med mitt sällskap Elin!!

    - illa

    DATUM: 2009-04-08 KLOCKSLAG: 09:11:16
    Mår fortfarande inte helt ok. Ska iaf till doktorn om en stund. Både för att kolla upp min yrsel som jag har just nu och för att kolla upp min fot som jag haft problem med nu sedan jag gjorde min lilla vurpa i klädkammaren.

    Håll tummarna om att det går bra!
    Återkommer med info senare!
    tata

    - dagens maträtt

    DATUM: 2009-04-07 KLOCKSLAG: 18:53:21

    Hemma från jobb idag, mår inget vidare! Vaknade och va yr. Kände mitt smått illamående, men aptiten är det inget fel på! Gick ut för att få lite frisk luft innan, då mådde jag sämre..........(det är inte alltid bra med frisk luft mamma)

    Mat måste man ha, så jag har lagat köttfärssoppa. Med lite extra chili i så klart =)


    - nu har det hänt igen

    DATUM: 2009-04-07 KLOCKSLAG: 10:40:51
    Jag är en dålig bloggerska! Ärligt så har jag inte haft så mycket att skriva om. Eller rättare sagt jag har inte haft så mycket energi till att sätta mig ner och skriva. Nu börjar allvaret igen. Nu är det dax att börja plugga på allvar. Två nya kurser och en omtenta i Organisation som hänger över mig. Men jag ska klara det, det är jag övertygad om.

    Men idag händer det inte så mycket! Kommer va hemma från jobb idag, mår inte så bra! Är illamående och yr, känner mest för att sova och bara ligga i sängen hela dagen. Så jag offrar mig, jag gör väl det då!!

    Ha en bra dag alla där ute


    - gratis

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 20:18:17
    Fick en gratis ansiktsbehandling när jag köpte mina ansiktsprodukter idag. Så på onsdag är det dax, ska bli så skönt =)

    - vårkänslorna spirar

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 18:04:54
    När det rent och fint i lägenheten oxå, bara lite småplock kvar att fixa med. Varför samlar man på sig så mycket saker??

    Mina vårkänslor är här på allvar nu! Jag är gladare, piggare och har mer energi över. Nackdelen är att jag ser alla förälskade par överallt som pussas och håller handen. Blir smått avis, undrar bara när det är min tur?? Vill oxå vara förälskad, vill oxå känna fjärilarna i magen...........men men.... ska väl inte hänga upp mig på det!

    Jag ska njuta av det positiva i mitt liv istället!! ♥

    - dagen - än så länge

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 15:59:33
    har varit i Haga och vandrat rundor
    fikat där de har världens största kanelbullar
    reklamerat min telefon
    köpt nya dammsugarpåsar
    dammsugat
    köpt nytt hudvårdsset - dermalogica
    suttit i solen en stund

    Mina planer för resten av dagen:
    se om det finns tvättid
    plocka undan allt smått som ligger överallt
    komma på en förvaring till alla mina skor

    sen får vi se vad som händer!! Är sugen på att gå ut, men det är tydligen ingen annan *s* Så kan det va ibland!!
    Ha en bra dag alla

    - jag älskar det

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 15:55:39
    Jag älskar detta underbara vårväder *ler*

    - dumma fot

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 09:59:31
    Hade tänkt träna idag, bodywork, ett aerobicpass!! Men min fot vill inte idag *suck* Måste nog gå till läkare snart och få veta vad det är för fel på fotjäveln. Jag som va sugen på att träna, men men.... det kommer en dag imorgon *ler*


    - äntligen

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 09:40:13
    äntligen ska vårjackan på!! Nu ska det bara inhandlas nya solbrillor så är jag vårklar =)


    - underbart

    DATUM: 2009-04-04 KLOCKSLAG: 09:07:06
    Solen skiner och jag är ledig! Kan det bli bättre! Har mycket att fixa idag, men det ska nog gå när det är så fint väder ute =)

    - 740404

    DATUM: 2009-04-03 KLOCKSLAG: 22:31:39
    då föddes Plingeling. Imorgon blir hon 35 alltså!!

    Ett stort Grattis till dig min vän!!
    Love you
    kramar

    - gottislådan

    DATUM: 2009-04-03 KLOCKSLAG: 22:25:36

    Min systers dotter Erika vet vart min godislåda finns...... snart finns det inte något mer gott att äta i den. *s*


    - svetten lacka

    DATUM: 2009-04-03 KLOCKSLAG: 20:46:11
    Idag har jag jobbat så svetten lacka. Fick massor av nya varor idag och allt skulle helst ut innan helgen. Men jag kan säg att det hann vi inte med!! Tur att Malin kunde komma in och hjälpa oss lite iaf =)

    Nu sitter jag här hemma, mätt, trött och lite småseg. Vill mest sova, men väntar på syrran och co.



    - varning

    DATUM: 2009-04-02 KLOCKSLAG: 22:00:00
    Köp aldrig en sån här telefon. Bara strul!!

    - trött i tittorna

    DATUM: 2009-04-02 KLOCKSLAG: 21:51:46
    Nu börjar jag bli lite seg. Skulle sluta 16.00 idag, men så blev det inte! Va inte speciellt trött, när chefen fråga om jag kunde stanna till 19, ställde jag såklart upp =) Skönt att få lite mer timmar. Men nu däremot är jag trött som en gnu... så det blir snart sovdax!!

    Ska upp i tid imorgon, måste hinna lämna in min telefon!! Den jävla skittelefonen fungerar inte längre!! Nu blir det inlämning för tredje gången!! *suck*

    Men men.... hoppas ni har haft en bra dag idag!!


    - helt underbar dag

    DATUM: 2009-04-01 KLOCKSLAG: 22:03:31

    Jag tror att kombinationen sol, träna och ledig dag är bra för mig!! Har varit på underbart bra humör idag, även om jag svettades som en gris på spinningpasset i förmiddags *s* Blev en tur på stan med Malin och Syrran på eftermiddagen, vi lunchade på Hardrock och gick i lite affärer. Kom hem med en prinsessklänning i svart från Monki och ett par söta ballerinaskor från Scorette. Sjukt nöjd med mina inköp! Hoppas nu bara vädret håller i sig!!

    Sedan jag kom hem har jag: lagat mat, diskat, plockat undan, bytat sängkläder, rensat den växande pappershögen. Nu sitter jag här och tar det allmänt lugnt. Snart sovdax så jag orkar jobba imorgon. =)

    Natti natti


    - ett stort GRATTIS

    DATUM: 2009-04-01 KLOCKSLAG: 09:16:48
    till söta och underbara Veronica och Emelie! Hoppas ni får en underbar födelsedag ni båda!!

    - morrn

    DATUM: 2009-04-01 KLOCKSLAG: 09:13:33
    En någotsånär pigg Ehwa är upp med tuppen och planerar sin lediga dag!

    Solen skiner och jag är ledig! Är det inte ett under??

    RSS 2.0