• [ Arkiv ]
  • - Sovdax

    DATUM: 2008-09-29 KLOCKSLAG: 23:10:13
    Idag har varit en lång dag, och jag tror nästan att morgondagen blir likadan. Är trött som en gnu men har massor att göra. Trodde att vi skulle bli klara med grupparbetet idag, men vi körde fast lite.... men det tar vi igen imorgon. Hoppas vi blir klara då! 

    Ska ta tag i datauppgiften imorgon tänkte jag, det låter som en kul uppgift och jag längtar nästan efter att börja. Vi ska göra en logga där vårt namn och en symbol finns med, plus att vi ska göra ett nyhetsbrev.  Det va länge sedan jag jobbade i photoshop, men det ska nog gå bra!! Som sagt en uppgift som passar mig, denna gången tänker jag dock inte vänta till sista sekund att göra den *s*

    Pratade en snabbis med minsta syrran ML idag, Hade nästan glömt bort att hon flyttat upp. Måste åka dit och hälsa på henne i Borås snart. Ska se om jag får tid över i helgen. Om hon vill ha mitt sällskap vill säg. Hon har kanske redan hittat massa boråsare att umgås med *s*

    Nu är det sovdax för lilla Ehwa. Skola tidigt imorgon.....
    Natti alla

    - Skola

    DATUM: 2008-09-29 KLOCKSLAG: 10:20:44
    Usch och fy vad jag är trött idag. Satt uppe till över 12 för att få klart min datauppgift till skolan. Har ju inte hunnit göra det på hela helgen eller veckan. Jag är inte helt nöjd men den är klar iaf...........och förhoppningsvis godkänd.

    Johanna och Mackan åker hem idag, kommer va tomt i lägenheten när jag kommer hem idag. Men det är samtidigt skönt att få va ensam lite *s* Har varit en kul helg! Får nog åka ner till skåne snart för att umgås med alla, får se om jag kan få sällskap mer mig ner.

    Nu är det väl dax att sätta fart med skolarbetet =) Hoppas vi hinner med så mycket som möjligt idag

    - Ett år äldre

    DATUM: 2008-09-28 KLOCKSLAG: 11:09:12
    men inte ett dugg klokare *s*.

    Visst det är kul att fylla år, men det känns som att nu börjar åldern komma ifatt mig. Jag börjar känna av det som kallas för ålderskris för första gången i mitt liv. Det är så mycket jag vill göra, men jag är ju som sagt inte 20 längre så det känns som jag måste börja planera mer och inte bara drömma. Vad jobbigt allt blev nu då *s*

    Jag vet vad jag vill med många saker redan, men det verkar som livet är emot mig ibland. Det blir inte alltid som jag vill och tänker. Men det är sånt man får räkna med, tycker bara att livet kan vara lätt någon gång. Att man ska slippa tänka och känna, att allt flyter på och man bara följer med.

    Vill tacka alla för en trevlig födelsedagsfest igår. Det va riktigt kul att träffa alla, speciellt Camilla som jag inte sett på ett helt år. Men även alla andra..... love you all. Saknade en person enormt mycket igår, Daniel. Men förhoppningsvis får jag träffa honom snart och njuta av hans sällskap och charm ♥

    Tack Johanna och Mackan för trevligt sällskap hela helgen. Ni är underbara. Som tur är åker ni inte hem förrän imorgon så ni får stå ut med mig hela dagen idag med. Men jag ska ju försöka hinna med att göra klart min powerpoint uppgift till Datoranvändningskursen oxå idag. Börjat har jag iaf, ska bara få inspiration att avsluta den med. Hatar att va ute i sista sekund.

    Nu ska jag avsluta min frukost med överbliven tårta =)





    - Fest

    DATUM: 2008-09-27 KLOCKSLAG: 19:32:23
    Idag är det fest, födelsedagsfest!!

    - Seg i knoppen

    DATUM: 2008-09-26 KLOCKSLAG: 17:04:34
    Först intervju, sedan shopping............och nu är jag helt seg!! 

    Intervjun med Duka gick bra =) Det va intressant att höra hur hon jobbar i den butiken. Tror att vårt grupparbete kommer bli hur bra som helst!!

    Över till shoppingen, hittade en hel del roliga saker! Bilder kommer senare =) Det är så kul att bara gå runt på stan o vandra ut och in ur allla dessa butiker.

    Nu blir det till att färga håret så det jag slipper se tunnhårig ut.


    - Kväller igen

    DATUM: 2008-09-25 KLOCKSLAG: 23:22:51
    Och inte mycket har jag fått gjort på min lilla lista *s*. Köksbordet är uppackat och en stol, den andra får jag ta imorgon. NU är det snart sovdax så jag orkar med allt som ska göras imorgon:

    Intervju på Duka med min lilla skolgrupp
    Shoppa alkoholhaltiga drycker till lördagens festande
    Hitta något snyggt att ha på mig =)

    .......och en massa annat!!

    Natti natti

    - Helgen närmar sig med stormsteg

    DATUM: 2008-09-25 KLOCKSLAG: 08:19:59
    ........och jag börjar känna mig stressad

    - Orkeslös

    DATUM: 2008-09-24 KLOCKSLAG: 23:00:16

    Ikväll är jag helt orkeslös. Jag är helt slut i hela kroppen, mina fötter värker efter en dags arbetande på betong golv och springande i trapporna. Men jag ska väl snart vänja mig, det är ju dax igen imorgon =)

    Har massor att göra egentligen, men tiden räcker inte riktigt till. Min inplanerade vecka blir inte som jag tänkt. Ingen bio idag med Malin, vi fick skjuta fram det till nästa vecka eftersom jag måste jobba varje chans jag får. Samma sak imorgon.... det blir jobb istället för freeport. Och imorgon kommer Yo *längar*, äntligen någon jag kan snacka redig skånska med *s*

    Massa jag ska hinna med innan helgen
    färga håret
    färga ögonbrynen
    sätta ihop köksbord
    sätta ihop stolar
    plocka undan
    diska
    städa
    Köpa presenter
    göra datauppgiften klar
    shoppa någon snyggt att ha på mig

    Snart sovdax för min del.
    Natti natti


    - Skolan

    DATUM: 2008-09-23 KLOCKSLAG: 12:45:18
    Sitter här och jobbar med vårt grupparbete. Känns som vi inte kan göra så mycket mer innan nästa intervju på fredag. Det blir att göra det sista på måndag o tisdag nästa vecka. Men det känns som att det blir ett bra arbete =)

    Snart dax att äta =)


    - Ny dag

    DATUM: 2008-09-23 KLOCKSLAG: 08:09:13

    Morrn ♥ Pigg och vaken.......eller inte! Uppe ur sängen iaf *s* Känns som det blir en lång dag idag! Först skolan, hoppas vi hinner med mycket på vårt arbete idag. Sen är det dax för ikea, hoppas hitta ett fint köksbord och stolar till det. Håll tummarna!!


    - Kanal 5

    DATUM: 2008-09-22 KLOCKSLAG: 22:44:09

    Jag måste bara berätta att jag gillar Magnus Betnér. Har ni inte sett honom innan så kolla in programmet "I ditt ansikte" på kanal 5 måndagar 21.55 =)



    http://www.magnusbetner.com/


    - Rättelse

    DATUM: 2008-09-22 KLOCKSLAG: 21:14:19
    Efter vissa anmärkningar så får jag göra en rättelse till ett tidigare inlägg!

    Vi ska gå ut på lördag
    Vi ska shoppa under helgen oxå så Mackan får nya kläder

    - Rättigheter

    DATUM: 2008-09-22 KLOCKSLAG: 20:40:00
    Idag har jag varit arg och irriterad för att det kommit fram hur lite rättigheter vi som andrahandshyresgäster har. Jag har inte tänkt så mycket på det innan, eftersom det funkat för mig än så länge. Men idag har en av mina studiegruppskompisar varit ledsen och vi känner med dig S ska du veta. Jag förstår inte varför det ska vara så här, varför vi ska anses vara mindre värda för att det inte finns lägenheter nog till oss alla som vill bo här i underbara Götet.

    För att göra historien kort så handlar det om kryp som intagit lägenheten, både möbler, kläder och mat är förstörda till viss del. Bara man tänker på det så får man rysningar och äcklighetskänslor. Till saken hör att de varit där för att utrota maskarna en gång men de har kommit tillbax. Man tror iaf att man ska ha rätt till ersättning för saker som blivit förstörda, att man ska ha rätt att få avdrag på hyran för att lägenheten är obebolig. Men icke sa nicke!!

    Jag blir arg, irriterad och frustrerad när jag inser hur lite rättigheter vi har.... vad vi ska behöva stå ut med för att ha någonstans att bo. Vad gör man om man inte har någon i närheten att bo hos under tiden det tar för att nå fram till rätt människor för att få saker och ting uträttade?? Vad gör man om man står där alldeles ensam? För ingen hjälp får man från varken hyresvärd eller hyresgästförening. Ingenting kan man göra utan det är bara lägenhetsinnehavaren som har dessa rättigheter. Vad gör man om man råkar ut för världens idiot innehavare då??

    Ett bättre system för uthyrning av lägenheter i storstäder är en början. Men så länge folk tar ut överpriser och vinner på att hyra ut till oss som inte har hittat någon första handslya än, så kommer det fortsätta som det gör nu. Jag blir så trött på denna cirkus.

    - Tack Carina =)

    DATUM: 2008-09-22 KLOCKSLAG: 19:38:22

    Tack för länken som förändrar mitt liv *s* Eller iaf mitt bloggliv... nu kan jag ju ha koll på allt på samma ställe =)

    http://www.bloggkoll.se


    - Trött som en gnu

    DATUM: 2008-09-22 KLOCKSLAG: 18:22:16

    Är hur trött som helst just nu. Det märktes nog ganska tydligt när vi satt i skolan, iaf den sista halvtimmen... kunde varken skriva eller prata, och så fnissade jag åt allt *s* Vi fick en del gjort idag på vårt lilla grupparbete. Arbetet fortsätter dock imorgon. Vi vill göra så mycket som möjligt dessa två dagarna så vi kan ägna resten av veckan åt annat. Typ besök från Skåne och shoppa! Har bokat in en del andra roliga saker framöver. 

    onsdag; träffa Malin, äta något gott plus bio
    torsdag:freeport med Carro och Johanna plus ev. drink med Emelie och Pia på kvällskvisten
    fredag: shopping plus äta ute med Johanna och Mackan
    lördag: fest med nära och kära plus ev. utgång

    onsdag nästa vecka: modell för en dag fotografering med Carro

    När ska jag hinna med att plugga?? Upptagen period *s* Hinner knappt med mig själv!! 


    - Duktiga Ehwa

    DATUM: 2008-09-21 KLOCKSLAG: 11:20:46
    Började morgonen med att plugga! Är så imponerad av mig själv *s* Men tyvärr tror jag att min motivation håller på att ta slut. Det räcker att titta ut för att den ska försvinna. Det är underbart väder ute, en helt underbar sensommar dag.

    Jag älskar sommaren och värmen. Men jag älskar även hösten när den kommer, vad slår en fin höstdag när löven ligger i olika färger på marken, vinden blåser lite och man får ta på sig den där mysiga halsduken! Love it!!


    - Gör som alla andra

    DATUM: 2008-09-20 KLOCKSLAG: 23:18:17
    http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=118347

    - Tomt och ensamt

    DATUM: 2008-09-20 KLOCKSLAG: 21:55:04
    Nu blev det sådär tomt och ensamt igen. Nu har hela familjen G åkt hem. Det är så mysigt att ha sällskap när man ska äta och det är så kul att sitta och spela eller pyssla med barnen. Blir bara så tomt när de åker, samtidigt som det är skönt. Det är så svårt att förklara känslan. Vet att jag saknar dem iaf!! 

    Ska plocka undan lite efter deras besök nu. Sen ska jag ta tag i min garderob. Nu är de snälla hyllorna fixade så nu ska det inte bli fler fläskläppar på grund av dem iaf *s* Men man vet aldrig.... Guitar Hero kan man oxå få fläskläpp av. Någon som tror att jag är klumpig eller?? Haha jag är född sån =)



    - Wii-tajm

    DATUM: 2008-09-20 KLOCKSLAG: 17:06:44
    Började dagen med lite skolarbete. Datoruppgiften är klar och inlämnad. Påbörjade en föreläsning, men då ringde syrran. Så det blev fika i stan istället =) Mumsigt värre!! Efter det blev det en tur till Hornbach, efter att hyllorna i garderoben anföll mig så bestämde jag mig för att byta ut dem mot snälla hyllplan. Som  iaf ligger still och inte attackerar, det är inget kul att springa runt med fläskläpp kan jag berätta.

    Nu sitter jag här hemma med två små gäster. Rödhåriga, söta och underbara..... gissa vem det är!!??!


    - Morrn

    DATUM: 2008-09-20 KLOCKSLAG: 09:32:55

    Nyss uppstigen! Sitter o funderar på vad jag ska hitta på idag!! Kanske plugga, måste lägga upp datauppgiften, se en föreläsning (minst). Men det ska väl inte ta så lång tid..... måste ut och kolla efter ett köksbord. Måste få ordning på det sista innan helgen som kommer, får ju storbesök!!

    Någon som har tips om vart jag kan hitta ett grymt köksbord och stolar??

    Energiintagningsdax, frukost alltså


    - Precis hemkommen

    DATUM: 2008-09-20 KLOCKSLAG: 00:44:07
    Idag har jag jobbat!! Jag trivs verkligen och hoppas de ringer in mig snart igen =) Dagen har gått så fort, men den gör väl det när man har kul. Men gud vad slut jag va efter jobb ikväll och är fortfarande. Åkte med JJ hem till syrran..... blev lite mat, guitar hero och film. En massa ostbågar och cola slank med ner i strupen *s* Börjar bli duktigare o duktigare på att spela gitarr nu, snart blir det utmaning Daniel *hihi*

    Vi såg Wanted, tyckte den va helt ok, lite överdriven mellan varven men det kan man ha överseende med. Tyvärr somnade både JJ och syrran så jag fick snällt sitta där och kommentera filmen alldeles ensam *s* Tyckte det ekade lite mellan varven, eller så va det kanske syrran som snarka!!

    Nu är jag hemma dock, ska krypa ner i sängen om en liten stund. Önskar att jag sluppit sova ensam bara...... saknar

    natti natti

    - Underbara unge

    DATUM: 2008-09-18 KLOCKSLAG: 22:29:37
    Jag fullkomligt älskar min systers son Thom. Han ringde o fråga sin pappa idag om han ville skjutsa mig hem på kvällen för han ville jättegärna att jag skulle följa med dem hem och spela lite guitar hero =) Han är den bäste av de bästa!! 10 år och vet precis hur han ska göra för att få sin moster att smälta!! Han växer så fort bara... jag hinner inte riktigt med.


    - Thom och Erika

    DATUM: 2008-09-18 KLOCKSLAG: 17:09:42

    Nu har jag precis pratat med min kära syster. Jag ska byta kläder sen ska jag bege mig mot stan igen för en dejt med största delen av syrrans familj, Jenny, Thom och Erika. Saknar de underbara ungarna även om jag träffar dem ett par gånger i veckan. De är det bästa som finns dessa små människor, dessa två rödtottar =)

    See you later


    - Intressant förmiddag

    DATUM: 2008-09-18 KLOCKSLAG: 15:16:32
    Intervjuerna idag gick jättebra och det va superintressant att lyssna på butikscheferna i de olika butikerna. Deras arbete skiljde sig åt en hel del och så även deras personligheter. Som sagt intressant och mycket som ska smältas, nu är det bara att renskriva anteckningarna så att vi kan skriva vår rapport på måndag när vi ska ses nästa gång i gruppen.

    Nu är jag helt slut, sov som en kratta i natt som sagt.... vill bara sova nu. Men ska försöka sova tidigt ikväll istället. Ska upp tidigt imorgon igen. Ska ta tag i uppgiften och föreläsningarna nu!




    - Sängen är bäst

    DATUM: 2008-09-18 KLOCKSLAG: 07:40:05

    Uppe tidigt, morrnar är inte min grej. Vill helst av allt ligga kvar i sängen. Men men.... idag är det dax för skola, ska träffa gruppen halv nio i nordstan. Det ska bli kul men jag önskar att jag fått en ordentlig natts sömn. Har sovit riktigt dåligt i natt.

    Frukostdax innan det är dax att göra mig klar inför skoldagen.


    - Sovdax

    DATUM: 2008-09-17 KLOCKSLAG: 22:32:27
    Då va det snart dax att sova så jag orkar med morgondagen. Ska upp tidigt för vi ska iväg och intervjua två butikschefer med min skolgrupp. Det ska bli kul att höra vad de har för svar på våra frågor, att få veta mer om hur de jobbar.

    Har lyckats plugga lite nu ikväll. Datoranvändningsuppgiften är klar *pust*. Men inga föreläsningar har det blivit, får ta tag i det imorgon istället.

    Sov gott alla, för det ska jag göra

    - Allt är roligare än att plugga

    DATUM: 2008-09-17 KLOCKSLAG: 16:21:09

    Idag har jag fått massor gjort. Även om meningen var att jag skulle plugga så har jag gjort allt annat än det. Jag har fått all tvätt ren och fin. Jag har diskat berget av glas, porslin och grytor. Jag har vikt lakan och lagt in allt. Jag har varit o slängt massa papper och kartonger som jag samlat på mig av någon anledning. Jag har lagat mat och ätit upp den. Jag har plockat undan en del saker från badrummet och sorterat bort gammalt smink.

    Nu återstår pluggandet! En föreläsning och börjat på datoruppgiften är målet för dagen. Om en stund ska jag börja, ska bara............. *s*


    - Woohoo

    DATUM: 2008-09-17 KLOCKSLAG: 11:48:53
    Jag fick tvättid meddetsamma *s* Håller på att försöka få ordning i min lägenhet eftersom det är dax för skånebesök om en vecka. Idag har jag bytat lakan i sängen och hittat alla smutskläder. Passade på att gå ner i källaren för att se om jag kunde klämma in en maskin tvätt iaf och jag fick hela eftermiddagen! Kan det bli bättre.........visst det är sjukt tråkigt att tvätta men ändå!!

    Jaaaa, jag kan börja använda mina favorittrosor igen. I lådan ligger bara bottenskrapet kvar *s*

    - Dagens goda gärning

    DATUM: 2008-09-17 KLOCKSLAG: 10:32:55
    Gör som många andra bloggare redan gjort. Länkar du till http://www.uppdragbarn.se/ så skänker Vattenfall 20 kr för varje inlägg du gör i din egen blogg.

    Hjälp till att stödja World Childhood Foundation, de har många projekt runt om i världen för att hjälpa utsatta barn i olika situationer.

    Så det är bara att sätta igång. Gå in på deras sida och läs om deras arbete, passa samtidigt på att länka till deras sida.

    Dagens goda gärning


    - Förkyld?

    DATUM: 2008-09-17 KLOCKSLAG: 09:48:20
    Är nog på väg att bli sjuk! Vill inte.... har inte tid med det nu! Det började igår kväll med att jag frös och kände mig helt slut. Efter många timmars sömn är jag fortfarande likadan. Mysbyxorna och raggsockorna har åkt på. Idag är det pluggdax, jag har en del att ta igen.

    Eftersom jag går på distans så läggs våra föreläsningar ut på internet på vissa datum. Den sjätte föreläsningen är utlagd idag.... och jag är på fjärde än så länge. Plus att jag ska skriva om ett ämne i datoranvändningskursen. Får se hur mycket jag orkar idag när jag börjar bli förkyld.

    Lite energidax, te och macka blir det till frukost idag


    - Bytat operatör

    DATUM: 2008-09-16 KLOCKSLAG: 21:01:01
    Jag har nyligen bytat operatör efter att troget varit kund hos telenor och comhem i många år. Det började med att jag kände behovet av mobilt bredband nu jag studerar. Och lättlurad som jag är så kom jag hem med en telefon oxå! Har visserligen smygkikat lite på just den luren ett tag innan så intresset fanns redan. Men jag är nöjd... bredbandet fungerar över förväntan och summan på räkningarna kommer bli mindre. Kan det bli bättre??

    - Design

    DATUM: 2008-09-16 KLOCKSLAG: 17:46:58
    Nu har jag påbörjat ändingarna av min sida. Har bara börjat och försöker lära mig hur jag ska gå tillväga för att få den som jag vill! Håll ut............den ska snart vara klar! Ska bara se om jag hittar något att äta i mina tomma skåp i köket, så att jag kan få lite energi för att fortsätta


    - Välkommen till min nya blogg!

    DATUM: 2008-09-16 KLOCKSLAG: 16:13:35
    Nu har jag oxå gett mig in i denna ofantligt stora bloggvärld. Jag ska försöka delge er min vardag, vad jag gillar och ogillar. Hoppas att det är mer än mina närmast sörjande som kommer uppskatta mitt bloggande.

    Ska försöka ta tag i designen på denna sida nu. Se om det går att göra något kul =)

    Kram på er så länge

    RSS 2.0