• [ Arkiv ]
  • - Uppskattar

    DATUM: 2011-12-04 KLOCKSLAG: 14:55:28
    Det är så sällan man uppskattar det som är bra i livet, att man verkligen tar till vara på det som är bra istället för att fokusera på det dåliga.

    Jag måste lära mig att göra detta. För jag har det bra, även om jag inte alltid tycker det. Jag har underbara omtänksamma vänner, både här och i Skåne. Jag har hälsan. Jag har en fin lägenhet mitt i centrala Göteborg. Jag har en underbar familj. Jag har ett fast heltidsjobb.

    Ja, listan kan göras lång. Jag har det rätt bra egentligen =)


    - Forever Living - Aloe vera

    DATUM: 2011-12-04 KLOCKSLAG: 14:24:23
    Jag är så glad att jag kom i kontakt med detta märke. I somras började jag dricka aloe vera Gel, med 96% aloe vera i. Nu ett antal månader senare är min hud bättre än förr, min mage är sällan uppsvullen, jag är piggare och har sluppit de flesta sjukdomsperdioerna som härjar.

    För en vecka sedan tog min hudvårdsserie slut och jag började på Sonya skin serien från Forever living. Min hud är så mjuk och len. Jag har testat mååååååååååååånga krämer för min hud under alla år. Men detta är faktiskt den som märks bäst resultat efter kortast tid, förutom Exuviance som hade ungefär samma effekt.

    Nöjd och glad för att ha hittat bra produkter =)

    RSS 2.0