• [ Arkiv ]
  • - att ha ett liv

    DATUM: 2010-02-24 KLOCKSLAG: 16:06:04

    Jag vill gärna ha tips på hur man ska kunna leva ett liv samtidigt som man är helt insnöad med skolarbete och ett heltidsjobb?? Det känns om jag inte ens hinner andas mellan varven. Just nu är det grymt mycket i skolan, och eftersom jag är som jag är, vill jag prestera bra!

    Jag längtar verkligen tills sommaren kommer, när skolan är slut och jag får ägna mig åt mig själv lite! Jag kommer ha tid att umgås med mina nära och kära (de som jag inte ens hinner ringa som det är nu......förlåt). Jag längtar så mycket så ni kan knappt tro det!! Men först har jag ett par tuffa månader framför mig! Jag har själv valt detta, jag vet att det kommer vara tufft, men kan ni inte ha lite medlidande med mig en stund bara... så känns det lite bättre, iaf för stunden!!


    - orka

    DATUM: 2010-02-24 KLOCKSLAG: 08:03:37

    Jag vet inte hur länge till jag orkar i detta tempo! Just nu är det supermycket i skolan, och så jobbet på det! Jag har absolut inget liv och kommer troligtvis inte ha det förrän i sommar. Hur ska jag stå ut, hur ska jag orka? Samtidigt så har jag något som ligger och gnager i mitt huvud, något som jag har svårt att släppa..... ge mig energi!!


    - måndag, fredag, helt förvirrad

    DATUM: 2010-02-19 KLOCKSLAG: 21:41:54
    Idag har jag varit helt säker på att det varit måndag. Så är det när livet springer iväg utan att man hinner tänka!!

    - så är det med det

    DATUM: 2010-02-18 KLOCKSLAG: 21:47:00
    för er som inte vet så är jag singel igen, blev det för ett tag sedan. Har inte orkat berätta om det bara. Det är fortfarande känsligt men det går på rätt håll iaf. Försöker fokusera på skola och jobb istället. Får ta tag i kärlekslivet till sommaren ;)

    - har en underbar mamma

    DATUM: 2010-02-18 KLOCKSLAG: 21:44:54
    Tänkte bara berätta för er alla att jag har världens bästa mamma! Älskar henne över allt annat och det hoppas jag att hon vet. Tänker mycket på henne nu när hon ligger hemma och återhämtar sig efter sin operation.

    Love you

    - glad men trött

    DATUM: 2010-02-18 KLOCKSLAG: 21:41:39

    Jag är glad idag, har fått reda på att jag klarat min omtenta som jag gjorde för två veckor sedan. klarade den med god marginal med 123 poäng utav 200 där 100 var godkänt. Känns så skönt!!

    Jag vet att jag är dålig på att blogga, men just nu så räcker inte min tid till. Det är sista terminen i skolan och det är mycket som ska hinnas med. Hade en tenta i fredags, nästa fredag ska en stor rapport lämnas in, på onsdag är det redovisning och opponering. Som tur är har jag haft lite extra energi över idag så jag har fått gjort mina kompletteringar som jag har haft hängande efter mig. Bara en komplettering kvar, en gruppuppgift, men det ska vi nog få in snart med.


    RSS 2.0